in , ,

Gast column: Wanneer worden de burgers wakker en wat te doen?

mohamedmatar / Pixabay

Ik reageer op de opmerking dat burgers moeten oppassen met protesten die zouden kunnen leiden tot burgeroorlog. Ik zou willen zeggen dat wij al jaren in oorlog zijn !!!! WWIII is al lang begonnen.

Dit is alleen een andere oorlog dan eerdere oorlogen. WWIII is een ondergrondse oorlog …..

Partijen (zoals IG Farben, BASF, ) uit WWII zijn onder andere doorgegaan met hun plannen via operatie Paperclip in de VS en hebben zich ingegraven in allerlei bestuursorganisaties. En dat was met het grote kapitaal dat deze organisaties hebben helemaal geen probleem.

Het grote probleem is dat de burgers veel te lang over zich heen hebben laten lopen en dat de vijand (de =Khazarische maffia=) zich decennia lang via kleine stappen zich steeds verder heeft ingegraven in het politieke systeem. Feitelijk heeft de politiek niets meer te zeggen en leven we niet meer in een maar in een fascistische staat gedicteerd door banken en multinationals …

Verkiezingen zijn niet meer dan een farce.
De is niet niets meer dan een schijn regering van banken en multinationals op weg naar nog meermacht en geld voor een elite.

De kleine groep die dingen doorzag in het verleden werd als conspiracy denker afgebeeld. Deze mensen hadden het vanaf het begin bij het rechte eind !

De NL burgers zijn verraden door hun regeringen met daarachter de schaduwregering met figuren als bernard/beatrix, die vooraanstaand lid waren van de Bilderberggroep en direct verantwoordelijk zijn voor de gevolgen zoals wij die vandaag de dag zien.

Mensen als die openlijk stelling namen tegen de elite werd openlijk vermoord …. (nee, niet door VvdG, maar door de en NL regering).

Er komt een moment dat burgers moeten reageren. Hoe anders kun je deze ontwikkeling stoppen?
is goed bezig in de VS maar de EU slaapt nog !!!!

Deze hele NWO ontwikkeling is inmiddels erg groot geworden …. Het is dus zaak dat mensen uit zo veel mogelijk landen aan protesten deelnemen …. Hoe meer hoe beter !!!   Deze NWO MOET GESTOPT !!!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Mind blowing: gigantisch netwerk van Amerikaanse militaire basissen in Afrika bij elkaar gewobbed

blank

Miljard aan belastinggeld voor donkere kamers, anale sekslessen en sadomasochisme op basisscholen in Duitsland