in , , , ,

Miljard aan belastinggeld voor donkere kamers, anale sekslessen en sadomasochisme op basisscholen in Duitsland

classroom 1544187845
Pexels / Pixabay

Het feit dat minderheden zich organiseren om hun belangen te verdedigen, is goed en normaal. Als ze financiële steun krijgen voor hun werk, dan is dat lovenswaardig in een sociaal-democratie. Maar er zijn grenzen.

Bijvoorbeeld, het schoolproject “Smart” tegen 2017 1.264 miljoen aan belastinggeld ontving in Rheinland-Pfalz.

Het project is niet zonder controverse, thema's als donkere kamers, anale seks en sadomasochisme komen aan bod zonder dat de kinderen ooit om had gevraagd.

Als op een verzoek van AFD (17/7767) het nieuws uit in de deelstaat Rijnland-Palatinate parlement kwam dat 45 scholen en middelbare scholen hebben deelgenomen in 2017, volgens de staatsoverheid is het vrijwillig.

De SCHLAU-teamleden hebben, zoals zij zichzelf noemen, geen onderwijskwalificaties. Ze brengen “expertise op basis van hun persoonlijke biografie” met zich mee.

DOOR BELASTING GEFINANCIERDE SEKSUELE INDOCTRINATIE DOOR PROFESSIONELE HOMO'S

Volgens de zogenaamde ‘theoretische grondslagen' van een soort van statuut willen ze de ‘starre structuur van normaliteit' doorbreken. Moeten scholen zich niet bekommeren om de van het opleidingsniveau in plaats van het toestaan ​​van door belasting gefinancierde seksuele indoctrinatie door professionele homoseksuelen?

In augustus 2015 kwam het homoblog Queer bijvoorbeeld met een kinderboek waarin kinderen van boven de twee jaar werden verteld over de “babygrot” en zwangerschap van de vader. Een vrouw die zich als een man voelt, is niet langer een vrouw? Op 06.12.18 ging de website van “queer” over een film, waarbij de kanselier wordt verbeeld op lesbische vrijen.

Je kunt de van vrouw volgen, wat je wilt, maar dat gaat te ver. Oneerbiedigheid en roekeloosheid jegens alles en iedereen die geen LGBT is, dwz de meerderheid van de bevolking, is voor mij een kenmerk van “queer”.

HETEROFOBIE ALS GOED GELUID?

Je kunt de heterofobie hier bijna detecteren. Maar in ieder geval een haat tegen alles wat hetero is, of zoals ze zeggen, tegen de (rigide structuren van) normaliteit. De provinciale overheid van Rijnland-Palts erkent een duidelijke educatieve missie.

Het gezond verstand moet zich mentaal heel diep buigen. Iedereen die homoseksueel, transseksueel of anderszins uit wil gaan en vervolgens wil leven, kan dat gelukkig en gelukkig doen , zolang de acties niet strafrechtelijk relevant zijn. Natuurlijk zijn we toegewijd aan de universele rechten van alle mensen. De seksuele geaardheid en seksuele identiteit van een persoon zijn echter privé. En ze zou zo moeten blijven.

“DOOR DE STAAT VOORGESCHREVEN SEKSUELE DWANG”

Ik eis voor mezelf en mijn kinderen om niet voortdurend en overal lastig gevallen te worden met de seksualiteit van andere mensen. Dit grenst aan door de staat opgelegde seksuele dwang. Dit heeft duidelijk geen plaats op onze scholen, kleuterscholen en universiteiten, maar ook in christelijke kerken, synagogen of in moskeeën.

Geen heteroseksuelen gaan naar het homoseksuele centrum en houden daar acceptatieseminaries. Scholen moeten geen seksexperimenten houden met lobbyclubs en ze geen podia bieden. ”

Lees verder bij de bron: philosophia-perennis.com

Het schijnt zo te zijn dat islamieten verzot zijn op anale sex, maar dat even terzijde.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
war 1544186005

Gast column: Wanneer worden de burgers wakker en wat te doen?

facebook privacy 1544191423

Facebook bespioneerde telefoonoproepen en sms-berichten van Android-gebruikers terwijl ze deden alsof ze om privacy gaven