in

Geert Wilders weet het zeker: kabinet Rutte III kan ieder moment vallen

-voorman Geert Wilders maakt zich op voor vervroegde verkiezingen. Gewapend met een column van Telegraaf-journalist Wouter de Winther weet de oppositieleider het zeker: het - III staat op het punt van omvallen.

Het verstandshuwelijk tussen , CDA, en is voorbij. Is dat de opmaat naar Wilders I? De PVV-leider staat in ieder geval te trappelen.

We kennen PVV-leider Geert Wilders als een behoorlijk polemische twitteraar. Geregeld zijn vanaf zijn blauwe vogeltjesprofiel zaken te vernemen over minder Marokkanen of de islam het land uitzetten.

Maar vandaag beperkt de bijna-nestor van de Tweede Kamer zich tot een politicologische verhandeling over waarom kabinetten de rit niet uitzitten.

Dat komt doordat de werksfeer wordt verpest, weet Wilders, en niet zozeer door botsende politieke standpunten. Het leidt het langzittende Kamerlid tot de conclusie dat het binnenkort afgelopen is voor het kabinet-Rutte III:

“Dit kabinet zit er niet lang meer. De sfeer is meer dan verziekt.

En kabinetten vallen in dit land eerder door onderling wantrouwen in de coalitie en valse dubbele agenda's dan door meningsverschillen over het beleid. “

Wilders staat niet alleen in zijn Cassandra-imitatie.

De PVV-leider wijst mensen ook door naar een column van de Telegraaf-columnist Wouter de Winther, die beschrijft hoe verschillende coalitiepartijen momenteel elkaars bloed wel kunnen drinken:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NSIDC data: Meer zeeijs op Antarctica dan 40 jaar geleden, het klimaat is aan het AFKOELEN

Belangrijk boodschap voor jongeren in Nederland(2): Help ons de uitrol van 5G te stoppen!