in ,

Gegoochel met cijfers, fraude, het COVID spel is uit

Laten we om te beginnen nemen, en dan alleen nog de gewone seizoensgriep. Niet COVID. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHOE) Europa, “kan de griep tijdens de wintermaanden tot 20% van de bevolking besmetten…”.

De bevolking van Europa bestaat uit 741 miljoen mensen. Dit komt neer op 148 miljoen gevallen van de gewone griep. Niet één keer. Elk jaar. Dat is dus ELK JAAR.

Per 2 mei 2020 bedraagt het aantal COVID-diagnoses in Europa 1.361.853, volgens het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding. Stel dat we dat aantal vermenigvuldigen met 2, of 4, of 20, om te komen tot een jaarlijks cijfer voor COVID-gevallen in Europa. Komt dat aantal dan in de buurt van 148 miljoen griepgevallen, jaar in, jaar uit?

Volgens hetzelfde Europese Centrum bedraagt het aantal COVID-gevallen per diezelfde datum in 209.328.

Volgens sciencedirect.com is het zo: “In de winterseizoenen van 2013/14 tot 2016/17 deden zich in Italië naar schatting gemiddeld 5.290.000 ILI [griepachtige ] gevallen voor, wat overeenkomt met een incidentie van 9%”. Dat is 5 miljoen plus elk jaar. Niet één keer, maar jaar in, jaar uit.

Vermenigvuldig het aantal COVID-gevallen in Italië met een willekeurig aantal (2, 4 of 20) en kijk welke factor je nodig hebt om een jaar lang op het niveau van het aantal griepgevallen te komen. Jaar in, jaar uit.

Laten we tot slot kijken naar cijfers voor gewone griep, voor de gehele . In een studie die is gepubliceerd in het tijdschrift Pharmacy and Therapeutics staat: “Influenza is een zeer besmettelijke ziekte van de luchtwegen die verantwoordelijk is voor een aanzienlijke mortaliteit. Ongeveer 9% van de wereldbevolking wordt jaarlijks getroffen, met tot 1 miljard infecties, 3 tot 5 miljoen ernstige gevallen en 300.000 tot 500.000 sterfgevallen per jaar”.

Maar de afdeling Europa stelt het sterftecijfer zelfs nog wat hoger bij: “Een recente studie toonde aan dat wereldwijd tot 650.000 mensen per jaar sterven aan aandoeningen van de luchtwegen die verband houden met de gewone seizoensgriep…”

Op dit moment bedraagt het wereldwijde dodental van COVID circa 245.000. Dat is gedurende ongeveer een half jaar. Dus, voor 2020, zou COVID het aantal seizoensgebonden griepdoden kunnen benaderen.

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

4 Comments

Laat een reactie achter
  1. Zo zie je maar weer hoe ze leugens en bedrog paniek onder de mensen te brengen met alleen als doel ze gevangenen en slaven te maken.

  2. Ze proberen redenen te vinden de bevolking massaal te kunnen enten. De bevolking zal te weinig gebruik willen maken van de Corona app. Dan hebben ze direct een reden een chip bij die verplichte vaccinatie te voegen. Ze wisten dat deze besmetting er aan zat te komen. Hier wordt nu gebruikt de bevolking nog slaafser te maken. Voor een deel lukt dat aardig, als ik zie hoevelen keurig achter Rutte aanlopen.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Consumentenbond: Bankieren weer flink duurder

De vermoedelijk komende financiële branden