in , ,

Geo-Engineering en de Chemtrail-explosie van 6 januari 2015

2153022708 a2a9554734 chemtrails sun1

Normaliter schrijft de blog Lang Leve Europa niet veel over Chemtrails omdat dit onderwerp een te-ver-van-mijn-bed-show is voor de doelgroep van LLE en vanwege de vele bewust verspreidde misinformatie daaromtrent. Maar als het zo opvallend gebeurt als vandaag vraagt het toch om wat aandacht.

landkaartBovenstaande is een satellietbeeld van vanmorgen. , , België en delen van het VK liggen er weer mooi bij. Meer foto's en links na de breek.

Twitter stond uiteraard vol met foto's!

chemtrail2U ziet de bekende boter-kaas-en-eieren blokjes, dat betekent dat er een dubbele laag is getrokken, d.w.z. de horizontale strepen, en daarna nog een keer de verticale voor algehele grondigheid. Dubbel bespoten dus.

Zie ook de nette parallelle lijnen, met mooie gelijkwaardige ruimtes ertussen. Dit zijn geen halve maatregelen, duidelijk. U ziet in onderstaande zelfs een drie-dubbele laag ontstaan met diagonaal erover zelfs strepen.

chemtrail3Het gebeurde uiteraard weer voor zonsopkomst als zo vaak, na zonsopkomst ‘vervlogen' de trails tot een soort dekkende grijze wolkendek. Het wordt uiteraard verkocht als het doel van geo-engineering, de opwarming door de zon beïnvloeden, maar ondertussen…

chemtrail4Berichten in de alternatieve media: Irma Schiffers met een vertalingNine for News met hun ding, en uiteraard Gewoon-Nieuws ook met Irma's verhaal.

Het haalde ook de reguliere media, maar dan anders. HLN vraagt zich af of het de mooiste ochtend ooit was! Diverse personen zonden hun foto in naar nufoto.nl. De Vara ook. Idem voor nieuws.nl met een foto uit Beverwijk. Nieuwsblad.be noemt het feeëriek.

Nog wat meer twitter berichten over de chemtrail-slag van vandaag? Het nieuwe chemtrail-jaar is duidelijk weer grondig begonnen vandaag.

Niet overtuigd van het verschil tussen contrails (normale vliegtuigstrepen) en chemtrails (vliegtuigstrepen met toegevoegde onderdelen met als doel het te ‘beschermen') bekijk de NL ondertitelde docu's (Deel 1: Wat en Deel 2: Waarom) die ingaan op het fenomeen van geo-engineering, en vooral waarom dat zo ongezond is. De docu's zijn beide goed geproduceerde documentaires, het zien meer dan waard.

Zie eerdere berichtgeving hierover op WantToKnowEarthMatters en Gewoon-Nieuws. Zie ook eerdere berichten hierover bij LLE – inclusief bekentenissen op NU.nl, door politici en zelfs door Al Gore.

Een flinke dosis zware metalen en vreemde bio-organismen dus vandaag…….

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14734444415 6a290965f0 MH171

Zal lekker onderzoek worden, alles is geheim: Onderzoek naar kennis AIVD en MIVD voor ramp MH17

208646759 638ff03125 world burning e14205716081831

40 jaar aan shit en dan in een liedje gegoten: Billy Joel – We Didn’t Start The Fire