in ,

Global Debt Reset: Voor 80 biljoen aan wereldwijde schuldcontracten veranderen, ook die van u!

Dit weekeinde (!) worden uw hypotheek, uw lease auto, uw krediet, eigenlijk alle contracten die u heeft opnieuw beoordeeld. Door de bank. En waarschijnlijk krijgt u binnen een jaar een ‘vernieuwingsvoorstel’ van de bank in de brievenbus.

Met in de kleine lettertjes de nieuwe voorwaarden van uw lening. Waaronder een nieuw rentepercentage.

Wat denkt u dat er gebeurd met de waarde van het onderpand? Het wordt beter of slechter maar het veranderd. De impact van de reset die dit weekeinde plaatsvindt wereldwijd zal hebben, kan zorgen dat het hele financiële systeem implodeert.

Want het gaat om maar lieft 80 BILJOEN van de in totaal 200 BILJOEN die wereldwijd aan contracten gereset moet worden. Aan nominale waarde! De echte waarde ligt waarschijnlijk vele malen hoger.

Is dit de aankondiging van de Global Debt Reset? Herhaalt de zich als straks niemand meer aan zijn schulden kan voldoen?

Net als in London tijdens de grote brand in 1666? Toen vele Londenaren zonder geld kwamen te zitten en de staat hen toen geld en eten bood maar in ruil voor al hun bezit, huizen en grond? En welke keuze gaat u straks maken?

En nóg belangrijker: welke keuze kunt u nu, vandaag nog maken, om uw positie te verbeteren?


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
R1
11 maanden geleden

Wat een ongelooflijke bende van meelopers en media gekken hebben zich achter deze corrupte en leugenachtige regerings personen geschaard. DIT ZIJN DE COMPLOTDENKERS EERSTE KLAS EN ZEER GEVAARLIJK VOOR DE STAATSVEILIGHEID. Jammer dat wij beter onderlegd zijn dan zij. Zij zijn de huidige wereld moordenaars samen met het rivm (rijks instituut voor moord). Laat je niet gek maken en trek je eigen plan.

Jonnes
11 maanden geleden

Ik ga mijn huis verkopen en mijn schulden af betalen, ik heb een mooie leefboot zonder schulden en kan daar op wonen. Dit is al eerder voorspeld en gaat uitkomen. Dit heeft met de BIS te maken. Alles dus Corona 5G en alle beperkingen komen uit het draaiboek van de echte wereldleiders af daar in hun toren in Zwitserland.

white toilet paper roll on brown wooden table

COVID-1984: Demonisering van andersdenkenden is begonnen

‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’