in

COVID-1984: Demonisering van andersdenkenden is begonnen

white toilet paper roll on brown wooden table

Wanneer je anders denkt dan voorgeschreven door de officiële propaganda via de mainstream kanalen, dan ben je mogelijk een gevaarlijke extremist.

Binnen de brede beweging van anti-lockdown demonstranten bestaat een radicale onderstroom met extremistische gedragingen, zo wordt geoordeeld.

Het kon natuurlijk niet uitblijven; het demoniseren van hen die anders denken over de corona neppandemie zoals wordt voorgeschreven door de overheid via de haar ten dienste staande mainstream media.

Wanneer de overheid iets verkondigt over deze neppandemie dan blaten zij in koor hetzelfde bericht de wereld in en dat wordt dan beschouwd als de universele .

En dus wordt iedereen die anders denkt over de nep pandemie en daartegen protesteert nu geschaard onder “de brede beweging van anti-lockdown demonstranten”.

Binnen de brede beweging van anti-lockdowndemonstranten bestaat een radicale onderstroom met extremistische gedragingen. Zij belagen politici en journalisten, intimideren agenten en zetten privégegevens van prominenten online. Dat constateert de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid () in het nieuwe dreigingsbeeld, dat ieder kwartaal gepubliceerd wordt.

Verschillende protestgroepen weten elkaar steeds vaker te vinden bij diverse protesten. ,,Dit gebeurt niet zozeer uit ideologische motieven, maar vanwege gevoelens van onrechtvaardigheid, groot onbehagen of een andere werkelijkheidsbeleving”, aldus de NCTV. Onder hen bevinden zich onder meer zowel links- als rechts-extremisten, boeren en voetbalhooligans. ,,Aansluiting van verschillende groepen met verschillende grieven, verbonden door anti-overheidsdenken, kan verharding in de hand werken”, waarschuwt de NCTV.

Normaal gesproken komt de groep Viruswaanzin/waarheid naar boven drijven in dit soort berichten, maar dit keer is dat niet het geval.

Sinds de uitbraak van het coronavirus is de maatschappelijke onrust zichtbaarder geworden, zowel op straat als op sociale media. Complottheorieën verspreiden zich snel. De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), Pieter-Jaap Aalbersberg, schrijft in zijn nieuwe Dreigingsanalyse dat er veel verschillende polariserende groepen en individuen online actief zijn die elkaar vinden in het afwijzen van de overheid en het overheidsbeleid. In de Dreigingsanalyse wordt specifiek gewezen op de rol van de stichting de Blauwe Tijger, die “een ultraconservatieve uitgeverij” wordt genoemd.

Volgens de terrorismebestrijders steunt deze stichting de protestacties van boeren financieel. De Blauwe Tijger wordt gezien als een doorgeefluik van anti-overheidspropaganda, nepnieuws en complottheorieën. De NCTV ziet er een van de organisaties in die de polarisatie in de samenleving versterken.

De Blauwe Tijger pikt dit niet en reageert als volgt:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e3d54a4a54b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551724977297ad094 640 schandaal

De Coronacrisis moet met de kennis van nu een andere naam krijgen: Coronaschandaal!

global reset 05a

Global Debt Reset: Voor 80 biljoen aan wereldwijde schuldcontracten veranderen, ook die van u!