in , ,

GroenLinks: alle vluchtelingenschepen naar Amsterdam

-raadslid Tirza de Focktert is uit op volledige destructie van . Ze oppert in Trouw om maar gewoon alle boten met vluchtelingen aan boord in te laten aanmeren.

Dat niet alleen, het lijkt haar een strak plan een pendeldienst -Amsterdam op te starten en zo migrant voor migrant naar onze hoofdstad te brengen.

“Wie levens redt van mensen die zo kwetsbaar zijn dat ze het als enige uitweg zien om de helse tocht over de Middellandse Zee te ondernemen, moet op ons kunnen rekenen.

Schepen die mensenlevens redden leg je niet aan de ketting. Die haal je veilig de haven binnen en je laat ze vrij uitvaren om door te gaan met hun werk”, betoogt het raadslid in de krant.

Met democratie heeft het gutmenschje van de grootste partij van barmhartig Amsterdam weinig op.

Sterker nog, De Focktert heeft gewoon ordinair schijt aan de Nederlandse : “Als -landen de reddingsschepen weigeren, dan zijn deze schepen alsnog welkom in de haven van Amsterdam. Ook als de Nederlandse overheid of de EU ze willen weigeren”, zo stelt De Focktert.

Lees ook eens verder bij de bron: Powned


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Verenigde Staten van Amerika heeft zijn eigen Europese Commissie

Gemeente A’dam spitte Facebook van hangjongeren door