in , , ,

Zomaar voorbeelden van deze week waarom we wat minder links moeten willen

politics 1542372329
geralt / Pixabay

Amsterdamse GroenLinks-politica Sandra Grep, stadsdeelcommissielid in Zuid-Oost, moest flink door het stof nadat zij op lokaal radiostation Salto de school Wereldwijs had belasterdschrijft AT5.

Grep beschuldigde de school van het vastbinden van een moeilijk kind. Dit tot afgrijzen van Wereldwijs, want de politica had slechts geruchten gehoord en niet met de school zelf gesproken.

Als een kind gedragsproblemen heeft, biedt je passend onderwijs. Dan ga je een kind niet vastbinden, dan ga je hem niet uit de klas sleuren. Ik ga er alles aan doen om deze school te straffen.

Ook liet ze zich uit over de docenten en het onderwijs in Zuidoost, dat te weinig multicultureel zou zijn en ‘niet om zou kunnen gaan met diversiteit’. Na een reactie van Wereldwijs plaatste Grep een excuus op haar Facebookpagina.

 

Screen Shot 2018 11 16 at 10.25.41 AM

Via tpo.nl

Amsterdam wordt bestuurd ondanks, en niet dankzij dat circus in de Stopera.
Gewoon een fuckyouzomaar fragmentje uit de Amsterdamse Gemeenteraad.

We zien de agressieve en uiterst Calimeroiaanse activist Frank van der Linde te laat binnen komen maar desondanks toch een inspreekmoment grijpen, waarin hij heel dapper & opzettelijk de afspraken schendt door FvD-raadslid Annabel Nanninga persoonlijk te gaan aanvallen.

Als voorzitter Jan Bert Vroege zich probeert op te werpen als de man in de witte jas die de ziekenboeg koest moet houden, wordt Sylvana Simons helemaal emotioneel & angstig van het feit dat de rabiate gek het woord wordt ontnomen.

via GS

Groenlinks, succes met het migratiepact.

Hier laat ik het voor nu even bij. Er zijn nog veel meer voorbeelden te vinden, maar u kunt ook zelf internetten…

De Groenlinkse politieke ster Jesse Klaver kan trouwens niet rekenen.

https://www.youtube.com/watch?v=5YN5r4drh4o

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
shit 1542369873

Dader islamitische terreur Melbourne was op borgtocht vrij en wederom een bekende van veiligheidsdiensten

Eritrea 1542374053

Natuurlijk weer onze schuld! SCP: Eritreeërs leiden geïsoleerd leven in Nederland