in , ,

Dit is volgens jongeren de politicus van het jaar: JESSER KLAVER

ANP 48868814

Het jongerenpanel van EenVandaag heeft GroenLinks-leider Jesse Klaver verkozen tot politicus van het jaar. Dat heeft de actualiteitenrubriek zojuist bekend gemaakt. Thierry Baudet van het Forum voor Democratie eindigde op de tweede plaats. Derde werd Klaas Dijkhoff, fractievoorzitter van de VVD.

Het panel bestond uit 653 jongeren tussen 12 en 24 jaar. Het is voor Klaver het derde jaar op een rij dat hij door het jongerenpanel EenVandaag verkozen wordt. Volgens EenVandaag vinden jongeren het knap dat Klaver zijn partij naar een grote verkiezingszege heeft gebracht en waarderen ze zijn manier van campagnevoeren.  Van Baudet waarderen jongeren vooral hoe hij zijn partij, Forum voor Democratie, op de kaart heeft weten te zetten.

Over het onderzoek

Het EenVandaag Opiniepanel en het jongerenpanel JijVandaag kiezen jaarlijks de Politicus van het Jaar en de jongeren-Politicus van het Jaar. Op maandag 18 december wordt in de live-uitzending van EenVandaag, om 18:15 vanuit Den Haag, bekend gemaakt wie Politicus van het Jaar 2017 is geworden.

JijVandaag is het jongerenpanel van EenVandaag. Het bestaat uit jongeren met leeftijden tussen de 12 en 24 jaar die hun mening geven over actuele onderwerpen. De uitslagen van de peilingen zijn na weging representatief voor leeftijd, geslacht, opleidingsniveau en spreiding over het land.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
10 1

Europese Commissie gaat nu ook achter IKEA aan

3721322159 d5d62d1189 privacy e1448272175838

Ombudsmannen waarschuwen; Let op privacy minderjarigen bij jeugdhulp