in ,

De Verenigde Staten van Amerika heeft zijn eigen Europese Commissie

De bovenstaande vlag is de vlag van de ongekozen federale overheidsbureaucraten van Amerika, de Senior Executive Service. Officieel opgericht in 1979, tijdens het tweede termijn van Obama flink opgeschaald in omvang en macht. De SES is een ons-kent-ons partijkartel uitzendbureau van aan SES gebonden carrière “managers”.

Deze SES-managers worden strategisch verspreid over de gehele Amerikaanse federale overheid waaronder de inlichtingendiensten zoals de FBI, CIA en NSA. SES-ers worden geparkeerd op leidinggevende plaatsen om daar beleid en activiteit te dicteren.

De gelijkenissen met de EU bureaucratie zijn duidelijk, en niet alleen in de blauwe vlag met de gele sterren.

Geinstitutionaliseerde criminaliteit

De SES is het geïnstitutionaliseerde criminele mannetjes netwerk, een bureaucratische maffia. De Amerikaanse bureaucratie is vergeven van mannen en vrouwen van de Senior Executive Service die feitelijk voor hun eigen club werken (ogenschijnlijk het netwerk van o.a. Obama en Clinton), met een geheel eigen agenda, met salaris betaald door de SES, democratisch ongekozen zijn en onaantastbaar beleid uitdragen bij/in alle Amerikaanse overheidsdiensten. De Amerikaanse Europese Commissie dus. Met dezelfde vlag en (uiteraard) één ster meer.

Denk over de gelijkenissen eens goed na. Oordeel zelf, onderzoek de wandel en handel vande Senior Executive Service eens. Er zijn ogenschijnlijk banden tussen de SES en de top Nazi inlichtingendienst spionnen (zoals de mannen van inlichtingendiensten generaal Gehlen) die na de oorlog geïmporteerd werden het VS inlichtingendienstensysteem (voornamelijk de OSS/CIA) in.

Het Keystone schildje

Dat is namelijk het Keystone symbool in de SES-vlag, Operation Keystone. Het uitgebreide en intensieve samenwerkingsverband tussen Nazi inlichtingendiensten-officieren en de CIA. Zowel in Europa als in de VS. Zie trouwens ook de daaraan gerelateerde Operation Rusty. Deze Nazi-banden zijn naast de import en opname van Nazi’s onder Operation Paperclip. Paperclip was import van Nazi-wetenschappers, Keystone de import van de Nazi-inlichtingendiensten van o.a. Gehlen en Gehlen zelf.

De inlichtingendiensten werken tot op de dag van vandaag uiteraard intensief samen. Herken daarin de Shadow Government zoals gepresenteerd door ex-CIA’s Kevin Shipp. Je kent wellicht de Five Eyes, van inlichtingendiensten die intensief samenwerken. Weet dat onlangs Nederland onofficieel is toegetreden tot de Five Eyes, als Sixth Eye. Gepromoveerd als we zijn van de Nine Eyes. Rutte en co is dus weer lekker bezig. De WiV kwam duidelijk niet uit het niets en uiteraard krijgen we op de WiV dan ook geen enkele inspraak. Het lijkt één groot losgeslagen, intensief samenwerkend, globalistisch, machtig, crimineel kartel. Inclusief dus “onze” AIVD. Inclusief dus Kabinet Rutte.

Het Keystone Uitzendbureau

Terug naar de SES, het Keystone uitzendbureau, die in 1979 een soort management-staatsgreep uitvoerde op de Amerikaanse overheid, gecoördineerd als dit was door de CIA. Vergelijk de SES en de bureaucratische staatsgreep nu eens met de EU en hun staatsgreep op de Europese overheden en het ons opgelegde pad naar de Verenigde Staten van EuropaOnderzoek de banden tussen de Nazi’s en het Europese Unie project. Herinner daarbij ook dat de EU ook een project van de CIA is/was. Zie ook deze video. De wegen leiden steeds weer naar Allen Dulles.

De gelijkenissen tussen de SES en de Europese Commissie zijn verontrustend. Ontstaan, achtergrond, functie, doelen, relatie netwerk, manier van werken, vlag, etc.

Als altijd, oordeel zelf.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De bevolkingsuitwisseling wordt wet

GroenLinks: alle vluchtelingenschepen naar Amsterdam