Groenste kabinet ooit faalt compleet om klimaatdoelen te halen

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Groenste kabinet ooit faalt compleet om klimaatdoelen te halen”

 1. Elite Exposed schreef:

  Verrassend? Totaal niet !!! De belangrijkste reden is dat in het verleden in NL al behoorlijk veel is gedaan met HR ketels en dubbel glas en spouwmuurisolatie en ook bij de industrie zijn al veel investeringen gedaan om energie te besparen.

  Deprimerend? Ja en nee. Deprimerend omdat de overheid niet zou weten dat de plannen
  absoluut onhaalbaar zijn en dat weet en wist iedere utility specialist (een technisch specialist en niet een jurist). Dat de overheid dat niet zou weten is onwaarschijnlijk (en als zij het niet weten dan is dat ongelooflijk schandalig). Onze overheid is in bed met de elite. Zo eenvoudig is dat. Nederland is geen democratie. Nederland wordt geregeerd door banken en multinationals. Niet door een gekozen regering.

  Niet deprimerend omdat sinds vele decennia al nieuwe technieken zijn ontwikkeld waarmee energie kan worden geproduceerd tegen kosten vrijwel nul. Onze huizen kunnen verwarmd worden met deze nieuwe techologie voor kosten bijna nul. Onze auto’s kunnen rijden voor kosten bijna nul. Onze industrie kan draaien op energie voor kosten van bijna nul. Ik praat dan over Thorium LFTR en Free Energy Systemen. Alleen komt dat de elite totaal niet uit want zij “verdienen” grof aan de olie en aan gas. Dat is de enige reden dat olie en gas nog steeds worden gebruikt.
  Voor de goede orde: zogenaamde duurzame energie is extreem kostbaar en gaan onze energieproblemen nooit oplossen. De investeringen zijn veel te hoog en alleen haalbaar met hoge subsidies (die dus weer via de burgers wordt betaald). Vandaar dat de elite die alternatieven juist zo aanprijzen. Snapt U het spel wat weer wordt gespeeld?

  En dan nog wat: het hele CO2 gepresenteerd als een ramp die boven ons hoofd hangt.
  CO2 zou de uitstraling van warmte tegen gaan. Maar U raadt het al: ook hier wordt U weer bedonderd. Ten eerste zit er vrijwel geen CO2 in de lucht. Slechts 0.035 %. Maar niet alleen dat: planten hebben CO2 nodig voor hun groei. Geen CO2 dan ook geen planten …. En als er meer CO2 in de lucht vrijkomt dan zullen de planten harder gaan groeien. Het is dus een perfect evenwicht. Mensen wordt een probleem aangepraat en de elite heeft het krankzinnige plan opgevat om CO2 uit de lucht te gaan halen (onder andere Shell). De CO2 die uit de lucht wordt gehaald moet dan weer door de burgers worden betaald in de vorm van …. U raadt het …. belasting.
  En ongetwijfeld zal blijken dat hier veel geld mee gemoeid is maar dat er met de CO2 helemaal niets gebeurt ….. Schande dat Shell hieraan mee doet terwijl het bedrijf dondersgoed weet dat het hele CO2 verhaal een hoax is.

  Wordt wakker mensen en lees en zoek op internet. Er is heel veel te vinden.

Discuseer je mee?

Close