in , , , , , , ,

Global Cooling wordt zeer ingrijpend: ‘Klimaat wordt al kouder, over 5 jaar ook in het Westen voedseltekorten’

earth snow 1558000762
geralt / Pixabay

Russische graanoogst mislukt door ergste kou in 140 jaar – ‘2019 breekt alle records: is begonnen' –Record sneeuwval in .

In schril contrast met het door de hele Nederlandse gevestigde orde aangehangen CO2/opwarmingssprookje is het klimaat –zoals astronomen en onafhankelijke wetenschappers al jaren voorspellen- juist kouder aan het worden, en lijkt dit het begin te zijn van een nieuwe kleine mini ijstijd die tientallen jaren zal duren en massale voedseltekorten en hongersnoden dreigt te veroorzaken.

De afgelopen weken is de –na toch al vele winters met iedere keer weer nieuwe koude records- getroffen door nieuwe record overstromingen, waardoor enorme gebieden met landbouwgrond en voedselvoorraden verloren gingen en steeds meer boeren failliet gaan.

Daarnaast loopt het zaaiseizoen in belangrijke landbouwstaten door het koude weer ver achter op schema. ‘Zoals ik al waarschuwde voorspelt onze computer koudere winters en kortere zomers, waardoor het zaaiseizoen verder zal afnemen. In 2024 is er daardoor gevaar op ernstige voedseltekorten,' schrijft topeconoom Martin Armstrong.

Koude record en mislukte oogst in Rusland

Ook in Rusland kampt men met grote problemen. Door de aanhoudende bittere kou –in april de ergste in ruim 140 jaar- is de tarwe oogst mislukt. De verwachting is dat het weer voorlopig niet veel zal verbeteren.

Australië kampt juist weer met droogte. Kangaroes trekken op zoek naar de dorpen en steden in, zelfs tijdens spitsuur. Andere dieren sterven omdat er geen gewassen meer groeien die normaal gesproken hun voedselbron zijn.

‘Global Cooling wordt zeer ingrijpend'

‘Global Cooling is klimaatverandering die zeer ingrijpend kan gaan worden. In 2019 zijn al nieuwe koude- en sneeuwval records genoteerd. In het midden van de VS is de sneeuwval ten opzichte van het jaar 2000 verdubbeld.'

Zo viel in de ‘Twin Cities (Minneapolis-St.Paul) deze winter bijna 1 meter sneeuw, waarmee het vorige record uit 1962 (67 centimeter) werd verpulverd.

Deze afkoeling zorgt tegelijkertijd voor drogere zomers en een korter oogstseizoen. ‘Historisch gezien leidt dit in sommige gebieden tot hongersnood, maar voornamelijk tot ondervoeding, met de komst van meer ziekten en plagen als gevolg.'

Aan de beruchte ‘zwarte dood', die bijna complete volken uitroeide, ging de ‘Wolf Global Cooling' vooraf, toen de temperatuur bijna 20% daalde ten opzichte van de klimaatopwarming in de Middeleeuwen, wat zowel de bevolking, als de welvaart juist had doen opbloeien.

Kleine ijstijd

Na de ‘Wolf Global Cooling' volgde de kleine ijstijd. Oogsten werden minder en mislukten, waardoor de prijs van graan in 1545 explodeerde. In de 18e eeuw schreven de Amerikaanse presidenten Thomas Jefferson en John Adams dat de grond tot op een diepte van 60 centimeter was bevroren. ‘Onder die omstandigheden groeit er niets.'

‘Bedenk dat ons (computer)model werd opgezet met alle info die we maar konden krijgen, zodat de hele wereld met elkaar in verband kon worden gebracht. Nu ons model Global Cooling en stijgende voedselprijzen laat zien, is dat belangrijk genoeg om op de agenda te zetten.' (3)

Astronomen en andere onafhankelijke wetenschappers voorspellen al jaren een nieuwe mini-ijstijd, die al rond 2020 zou kunnen beginnen. Perioden met opwarming en afkoeling worden dan ook niet veroorzaakt door CO2, maar vrijwel uitsluitend door de zon, die al enige tijd signalen geeft dat we ons inderdaad op een tientallen jaren durende afkoeling moeten voorbereiden (een ‘zonne minimum', dat al begonnen is).

Niet minder, maar meer CO2 nodig

ALS het almaar herhaalde CO2-opwarmingssprookje zou kloppen, zou de wereld met een snel groeiende bevolking juist de door de gevestigde orde ‘dramatisch' genoemde temperatuursstijging van 1,5 tot 2,0 graden en dus veel meer menselijke CO2 uitstoot nodig hebben, die overigens slechts een fractie bedraagt van de totale hoeveelheid in de atmosfeer. De totale hoeveelheid CO2 zit daar overigens nog steeds maar net boven een absoluut historisch dieptepunt.

Kassen worden niet voor niets volgepompt met CO2 om gewassen groter te laten worden en sneller te laten groeien. Een minimale temperatuurstijging van 2 graden is broodnodig om straks niet in een periode met hongersnoden terecht te komen waarin het aantal slachtoffers alle eerdere voedselrampen bij elkaar opgeteld compleet zal doen verbleken.

Nederland breekt zichzelf af voor NUL effect

In Den Haag gaat men de Nederlandse echter voor honderden miljarden euro's belasten en daardoor sterk verarmen voor een ‘ transitie' die de temperatuur aan het einde van deze eeuw met hooguit 0,0003 graden zal verlagen. Oftewel: voor een onmeetbaar klein dus NUL effect.

In hoeverre het verstandig is de na de oorlog opgebouwde welvaart in ons land op deze manier stapsgewijs tot op de grond toe af te breken en in de handen van een elitair clubje linksgroenliberale globalisten te verplaatsen, mag u zelf bepalen (op 23 mei wederom in het (Europese) stemhokje).

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mars tegen monsanto

Bayer beschuldigt Monsanto ervan zich als een geheime dienst te gedragen

Runit Dome 001 e1558018116909

VN: Amerikaanse ‘nucleaire doodskist’ uit Koude Oorlog lekt radioactief afval in de Stille Oceaan