in , , , , , ,

Grote fout in de Europese btw-systemen, resultaat: gestolen btw miljarden

stevepb / Pixabay

Er zit een gigantische weeffout in de Europese -systemen, waar professionele fraudeurs gretig misbruik van maken. Daardoor kunnen ze jaarlijks tientallen miljarden uit de schatkisten van -landen roven.

Voorjaar 2005: In één maand tijd gaan dertig dozen vol mobiele telefoons vijf keer langs de douane op Schiphol, soms nog met de stempels van de vorige keer erop. De dozen blijken afkomstig te zijn van de 43-jarige jurist Margaretha van de L., voormalig hoofd van de Centrale Unit EU- van de FIOD.

De crimefighter blijkt een opmerkelijke carrièremove te hebben gemaakt. Ze importeert de handelswaar uit Dubai en de Verenigde Staten, en exporteert die dan naar een opslag in het Verenigd Koninkrijk. De spullen worden vervolgens op papier op één dag meermalen doorverkocht aan bedrijven in het VK.

Het doel: zoveel mogelijk btw ‘stapelen’, de btw-winst snel wegsluizen, het bedrijf laten ploffen en dan met de noorderzon verdwijnen.

Project Grand Theft Europe

De zaak rondom Margaretha is alweer 14 jaar oud, maar deze btw-truc wordt nog volop gebruikt, zo blijkt uit het journalistieke onderzoeksproject Grand Theft Europe waaraan Follow the Money de afgelopen maanden meewerkte.

Europol blijkt op de hoogte te zijn.

Lees hier het artikel:

https://www.facebook.com/groups/DeBurgersIsTegendeEUnietTegenEuropa/permalink/1683130995163798/

Lees verder bij de bron: Follow the money en eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Het Moet Anders
1 jaar geleden

Voor 5 km/hr te hard krijg je een boete van 40 euro, maar als je de boel bedondert en consumenten bedriegt dan krijg je een waarschuwing en ga je vrijuit … Daar klopt iets heel erg niet. En dit is maar een klein voorbeeld. Dit is NL anno 2019.
Kunnen we de regeringen niet allemaal gewoon afschaffen? Overheden zijn er voor de burgers en worden door de burgers betaald maar de overheid is extreem duur en de burgers krijgen er weinig of niets voor terug. De overheid heeft het zich heel makkelijk gemaakt door maxmaal te privatiseen maar is daarmee geworden tot een lege huls zonder enige kennis die niet meer in staat is om zaken te kunnen beoordelen omdat zij die kennis zijn kwijt geraakt. En nee: juristen hebben geen kennis. Banken en grote bedrijven hebben de overheid volledig onder controle en daarmee is de burger alleen komen te staan …
Een heel gevaarlijke en ongewenste situatie.

Maar het wordt nog erger: als de burgers een referendum opzetten dan denken Rutte en Balkenende dat zij gewoon zonder burgers hun zin kunnen doen??? Partijen die zich afzetten tegen regeringspartijen als PVV en FVD worden belachelijk gemaakt terwijl de regeringspartijen volledig van het pad zijn geraakt.

Het is de hoogste tijd dat burgers in actie komen, want zo kan het niet langer.
Mensen als Rutte moeten alsnog worden opgepakt en aangeklaagd wegens landverraad.

Nepnieuws alert: CNN schrijft dat Juan Guaido ‘de verkiezingen in januari heeft gewonnen’

Dit had toch niemand verwacht: ‘biologisch’-label blijkt fabeltje