in , , ,

Hersen-beschadigende chemicaliën in ons voedsel

Als je je boodschappen bij de gewone grootgrutters koopt, haal je gegarandeerd in huis waarin resten van landbouwgif en andere ongezonde chemicaliën zijn terug te vinden. Het is zelfs zo zot dat we fruit en groente kunnen kopen, die van buiten de EU komen en die zijn behandeld met gif dat hier al lang is verboden (al zijn dat er maar weinig).

Volgens de DEA is de situatie in de VS zo dat in 84% van in de VS geoogst fruit, in 43% van de in de VS geteelde groenten en in 42% van in de VS geproduceerde de granen, je de resten vindt van giftige stoffen.

Gif als paraquat, chloorpyrifus en glyfosaat worden in deze levensmiddelen gevonden, stoffen die hersenbeschadiging, kanker en andere levensbedreigende zaken kunnen veroorzaken.

De macht van de makers van deze letterlijke kankerzooi is echter gigantisch en als het er ook maar op lijkt dat een land deze stoffen wil verbieden, komt een enorme opgang deze stoffen vooral niet te verbieden daar ze ‘niet gevaarlijk’ zijn en juist ‘goede oogsten’ garanderen (ook goed voor de ), er zijn foute wetenschappers genoeg die voor wat hun vak ten schande willen maken.

Thailand is een land die genoemde giftige stoffen wil verbieden en ja hoor, de lobby draait al overuren om een verbod tegen te gaan, de lobby van o.a. (ook eigenaar van dat glyfosaat verwerkt in RoundUp), Syngenta (verantwoordelijk voor paraquat) en Dow Chemical ( van chloorpyrifus).

Genoemde fabrikanten verdienen zoveel aan deze kankertroep als het bbp van een aantal kleine landen. De lobby heeft het nu voor elkaar dat zelfs zich ermee bemoeit en Thailand te verstaan heeft gegeven deze stoffen beter niet te verbieden, anders.

Vergeet niet dat met de drie genoemde stoffen ook de insectensterfte is veroorzaak, zodat twee derde van de is uitgestorven sinds de 70 er jaren van de vorige eeuw en je weet het: zonder de insecten is het met de mens gedaan.

Lees het volgende artikel van het Care2 team, met daaronder een die ook wij mogen ondertekenen, lees en teken de petitie ajb en geeft het door:

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Zijn mensen ongevraagd proefkonijnen?

Ze is vermoord! Geschokte reacties na dood bestsellerschrijfster die ‘corruptie binnen vaccinatie-industrie ontmaskerde’