in ,

Het grote geld verdienen in asielzoekersopvang: ‘Zo ziet asielindustrie als verdienmodel eruit’

geld zak 1564129432
geralt / Pixabay

Dat toont Forum voor Democratie aan, die een vacature laat zien voor de functie van “Regiomanager Bijzondere Opvang, regio Noord en Midden-Noord.”

Er worden maar liefst twee van deze personen gezocht, die ieder jaarlijks maximaal € 103.145 kunnen verdienen, inclusief lease-auto.

Met name het feit dat deze kersverse managers straks gaan over “uitgenodigde vluchtelingen” schoot bij FVD in het verkeerde keelgat. “Zo ziet de asielindustrie als verdienmodel eruit,” stelt de partij.

Andere taken bij deze functie zijn verantwoordelijkheid dragen voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen, die “relatief kansarme groep jongeren” worden genoemd en derhalve “een specifieke aanpak” behoeven.

Ook moet er ‘gecoacht’, ‘verbonden’ en ‘gefaciliteerd’ worden tussen lagergeplaatste COA-medewerkers. “Draagvlak creëren” wordt ook genoemd als specifieke functie-eis.

Wie dit werk goed verricht kan rekenen op een maandloon van tussen de € 5.582,91 en € 7.284,68.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14691892782 99f2490148 tesla

Nog meer subsidie voor de welgestelden, Wetsvoorstel: minder parkeergeld voor elektrische auto’s

Schermafbeelding 2020 07 21 om 11.56.46

Wij zijn vandaag weer behoorlijk genaaid