in ,

Het grote geld verdienen in asielzoekersopvang: ‘Zo ziet asielindustrie als verdienmodel eruit’

geralt / Pixabay

Dat toont Forum voor Democratie aan, die een vacature laat zien voor de functie van “Regiomanager Bijzondere Opvang, regio Noord en Midden-Noord.”

Er worden maar liefst twee van deze personen gezocht, die ieder jaarlijks maximaal € 103.145 kunnen verdienen, inclusief lease-auto.

Met name het feit dat deze kersverse managers straks gaan over “uitgenodigde vluchtelingen” schoot bij in het verkeerde keelgat. “Zo ziet de asielindustrie als verdienmodel eruit,” stelt de partij.

Andere taken bij deze functie zijn verantwoordelijkheid dragen voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen, die “relatief kansarme groep jongeren” worden genoemd en derhalve “een specifieke aanpak” behoeven.

Ook moet er ‘gecoacht’, ‘verbonden’ en ‘gefaciliteerd’ worden tussen lagergeplaatste COA-medewerkers. “Draagvlak creëren” wordt ook genoemd als specifieke functie-eis.

Wie dit werk goed verricht kan rekenen op een maandloon van tussen de € 5.582,91 en € 7.284,68.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vraagtekentje123
7 maanden geleden

Ja, ik vind hier zeker iets van, maar dat zal ik hier maar niet opschrijven, en dat is niet tegen de import maar tegen de overheid gericht, iets met 6 plankjes.

Nederlandsee regering MOET ONDER CURATELE !!!
7 maanden geleden

De Nederlandse regering moet hoog nodig onder curatele worden geplaatst. HIer zijn werlelijk geen woorden voor. En dan deze beloning voor een non-functie die werkelijk niets maar dan ook werkelijk niets inhoudt ….

De Nederlandse burgers zijn massaal slchtoffer van absoluut en totaal wanbeleid door de Nederlandse overheid en regering.

Rob De Jong
7 maanden geleden

en het is allemaal belasting geld opgehoest door de belasting betaler , en het COA maakt er handig gebruik van , die zijn ondertussen rijker dan de staat zelf . een jaar of 30 geleden zei een oude baas van mij eens , ze schrijven in de krant dat het banen oplevert , toen lachte iedereen, maar nu zie je hoe corrupt dit systeem is , ze maken het leven echt duur voor de burger , nog meer hoge functies betekent ook pensioenen voor het soort uitbuiter die zoveel geld krijgen , ja krijgen want dit kun je geen werk noemen!!!!!!.
en hoge lonen betekenen hoge pensioenen, en nog veel meer , het is belachelijk , dat het volk hier voor moet betalen ,
zoiets moet simpel blijven en er moet geen verdienmodel in zitten , maar deze organisatie is blijkbaar winstgevend en dat is echt fout

Nog meer subsidie voor de welgestelden, Wetsvoorstel: minder parkeergeld voor elektrische auto’s

Wij zijn vandaag weer behoorlijk genaaid