in , , , , , ,

Het is je verteld in George Orwell’s 1984: Oorlog was altijd al nodig om ‘The Great Reset’ af te dwingen

war great reset

Nu zij de meeste mensen achter de bank of onder het bed hebben doen wegduiken vanwege de nep-covid dreiging, hebben zij twee nieuwe dreigingen op het menu gezet: oorlog en stormen.

Zoals mijn vaste lezers wel zullen weten, waren zij dit altijd al van plan. Ik heb er een paar weken geleden nog eens voor gewaarschuwd, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In minder tijd dan nodig is om een bokswedstrijd te bekijken, hebben zij ons Storm Dudley, Storm Eunice en Storm Franklin gegeven.

Er zullen dit jaar nog veel meer stormen komen: een paar opgewaardeerde briesjes, een paar natuurlijke en een flink aantal opzettelijk gecreëerde. Elk zuchtje wind zal een naam krijgen. Elk briesje wordt opgewaardeerd tot storm – net zoals elke gepensioneerde actrice een voormalige filmster wordt. Kranten en tv-stations zullen al hun oude stockfoto’s van woeste zeeën en omgevallen bomen weer opduiken.

Als Boris Johnson wat spruitjes en bonen eet, zullen ze het resultaat een naam geven.

Om ons bij de les te houden zullen sommige stormen woest zijn. Dat zullen waarschijnlijk dan de veroorzakers zijn.

En er zullen hittegolven zijn, hevige sneeuwval en waarschijnlijk een tsunami of twee (gemakkelijk te creëren, zoals ik eerder heb uitgelegd, met een onderwaterexplosie).

Je kunt natuurlijk geen miljarden doden met slecht weer, maar je kunt wel de prijzen van voedsel en energie opdrijven en miljoenen doden door verwoeste economieën, armoede en hongersnood. De recente stormen in het Verenigd Koninkrijk leidden tot onmiddellijke sluitingen van scholen en spoorwegen (“voor het geval er een boom om zou vallen en iemand zich zou bezeren”) en het stopzetten van de leveringen aan supermarkten. Dit alles was duidelijk overkill om meer schade aan de samenleving en de economie toe te brengen.

Wij moeten niet vergeten dat bevolkingsbeperking een van de doeleinden is van alles wat er gebeurt.

Er komen ook oorlogen aan – zoals zij enige tijd geleden al dreigden.

Wij zijn duidelijk op weg naar een nieuwe lange Koude Oorlog met Rusland en China aan de ene kant en Amerika en Europa aan de andere kant.

Vergeet niet dat zowel president Poetin als president Zelensky van Oekraïne gesproken hebben op het Wereld Economisch Forum van Schwab. (Zo ook natuurlijk Biden, Johnson, Macron, Trudeau en Arden van Nieuw-Zeeland, en vele anderen).

Het is moeilijk om aan het gevoel te ontkomen dat Schwab achter de schermen aan de touwtjes trekt, en als het Westen, na de Russische inval in Oekraïne, besluit om militair in te grijpen, dan zal dat zijn omdat de samenzweerders dat willen en het zien als een manier om de wereldeconomie verder te beschadigen en een paar miljoen doden te veroorzaken.

Vergeet niet dat het ruïneren van de wereldeconomie een essentiële stap is op de weg naar de Great Reset. De retoriek die uit Washington en Londen komt doet zeker vermoeden dat zowel Biden als Johnson wanhopig zijn om de situatie te verergeren, meer terreur te veroorzaken, de energieprijzen op te drijven en iedereen angst aan te jagen.

Zodra u beseft wat hun plan is, is het gemakkelijk te zien wat er nu gaat gebeuren.

Stormen en oorlogen zouden altijd al deel uitmaken van de Grote Reset.

Zij hebben allemaal hun exemplaren van George Orwell’s 1984 gelezen.

Maar wij ook – en wij weten wat er komt en waarom.

En die kennis geeft ons de kans om ons voor te bereiden.

Zoals ik al bijna twee jaar suggereer, houd voorraden voedsel aan, bereid u voor op tekorten aan elektriciteit en brandstof en, indien mogelijk, zorg ervoor dat u wat van uw geld spaart om u door de donkere tijden te helpen die zij gepland hebben.

Onthoud: de covid-fraude was nog maar het begin. De samenzweerders zijn nog maar net begonnen met hun campagne om de totale controle over te nemen.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
flag g9ab0351c6 1920

Met je ‘Westerse vrede’, Oekraïne begint Russische krijgsgevangenen te executeren: “Zullen als varkens worden afgeslacht”

WEF Cyber Attack Hack 03

Is de door het WEF geplande false flag cyberaanval en blackout nu echt heel dichtbij?