in ,

Hmmm… Als Pellegrini is besmet met het coronavirus, moeten alle regeringsleiders van Europa in quarantaine

Als Pellegrini positief wordt bevestigd, moeten de staatshoofden en regeringsleiders van heel de noodzaak overwegen om een ​​quarantaine van twee weken te ondergaan.

De Slowaakse premier , de sociaal-democraat Peter Pellegrini , wordt opgenomen in een in zijn land dat lijdt aan “ademhalingsproblemen en hoge koorts” zoals officieel aangekondigd.

De Slowaakse autoriteiten hebben niet vermeld of het een infectie van het is die een over de hele wereld verspreidt, maar in dat geval zou het een zeer ernstig probleem vormen voor alle Europese landen, aangezien alle leiders op donderdag bijeen waren en de Vrijdag in Brussel, in de onderhandelingen over het gemeenschapsbudget.

Een woordvoerder van de  heeft bevestigd dat de president, Ursula , en de hoge vertegenwoordiger, Josep Borrell, die ook deelnamen aan de vergadering “perfect samenkomen”.

Als wordt bevestigd dat Pellegrini is besmet met het coronavirus, moeten de staatshoofden en regeringsleiders van heel Europa de noodzaak overwegen om zich aan een quarantaine van twee weken te onderwerpen.

De Slowaakse premier heeft zijn hele agenda moeten annuleren, ondanks het ontbreken van minder dan een week voor de waarin zijn partij naar verwachting zal worden verslagen.

Coronavirus, journalisten maken zich zorgen over von der Leyen en Borrell. Woordvoerders stellen gerust: “Het gaat goed”

De voorzitter van de Europese Commissie,  Ursula von der Leyen,  en de hoge vertegenwoordiger van de voor buitenlands en veiligheidsbeleid, Josep Borrell , doen het goed en er is geen gevaar besmet te zijn door het virus dat door Huan is verspreid in China.

Dana Spinant en Peter Stano, woordvoerder van de gemeenschapsdirecteur, stelden vandaag tijdens de dagelijkse briefing een perskamer gerust waarin enkele collega’s zich zorgen maakten over de gezondheidstoestand van de twee leiders van de Europese instellingen, na de Slowaakse premier, Peter Pellegrini , werd opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en een luchtweginfectie.

Het verschijnen van de symptomen (compatibel met het virus met epicentrum in China), gevolgd door de ziekenhuisopname van Pellegrini, brak uit nadat de leider van Bratislava op donderdag en vrijdag deelnam aan de buitengewone gewijd aan de 2021-2027 .

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Coronavirus: Lege winkels in Italië na golf van paniekaankopen

Eetsmakelijk: Vleesverwerkers gebruiken toch weer verboden sulfiet om vlees rood te kleuren