in , , , ,

Hoera?! : ‘TTIP-onderhandelingen feitelijk mislukt’

16999097188 3ee0a7f253 TTIP

De gesprekken tussen de en de over het vrijhandelsverdrag zijn mislukt. Dat heeft de Duitse vicekanselier Sigmar Gabriel zondag gezegd in een interview met de ZDF.

Volgens Gabriel zit er weinig schot in de gesprekken. ,,Als je het mij vraagt zijn de onderhandelingen met de feitelijk mislukt, ook al wil niemand dat echt toegeven”, zei de vicekanselier.

In maar liefst veertien gespreksrondes die de afgelopen jaren zijn gehouden, is er volgens hem over geen van de beoogde 27 hoofdstukken van het verdrag overeenstemming bereikt.

Gabriel was een stuk positiever over CETA, een verdrag waarover de EU met in gesprek is. Wel toonde hij zich gefrustreerd dat TTIP en CETA vaak op een hoop worden gegooid. ,,Het debat is erg lastig geweest, omdat de overeenkomst met de VS en die met Canada over een kam worden geschoren. Dat is verkeerd.”

Lees verder via de Bron: Europa Nu

Photo by Sinn Féin cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
plasma bom

US Air Force onthult radicaal plan om de “lucht te bombarderen” met geïoniseerde plasma

14734444415 6a290965f0 MH171

De MH17 blamage van Rutte: Nabestaanden MH17 doen beroep op EU