in , , , ,

Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken: Vicevoorzitter (Frans T.) van de EU is Soros-man

Eurocommissaris en eerste vicevoorzitter van de , Frans Timmermans, raakt onder zwaar vuur van Hongarije: hij zou een “Soros-volgeling” zijn, verklaarde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó (foto).

Timmermans zou de aanwijzingen en plannen van miljardair Soros en diens NGO´s opvolgen als het om de van nog eens honderdduizenden naar zou gaan.

De Europese linksgeoriënteerde politici zouden een “geordende immigratie” organiseren, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken. Dat zou “gevaarlijk” zijn en door de Europeanen bij de komende verhinderd moeten worden, deelde de 40-jarige Szijjártó volgens “Hungary today” mee tijdens een bijeenkomst van ministers van Buitenlandse Zaken.

“De immigratie moet gestopt in plaats van georganiseerd worden”, aldus de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken tegenover journalisten in Boekarest. Het zou duidelijk zijn dat de Nederlandse vicevoorzitter van de Europese Commissie, Timmermans, en de Europese socialisten de aanwijzingen van Soros´ netwerk zouden uitvoeren en voorstander zouden zijn van meer immigratie in richting Europa.

“We hebben het bij Timmermans heel duidelijk over een Soros-man, anders zou hij hem niet viermaal ontmoet hebben en diens NGO-vertegenwoordigers al talrijke keren”, stelde Szijjártó vast.

Soros´ plan zou duidelijk zijn. Hij zou een speciale manier willen ontwikkelen, een nieuwe mogelijkheid om naar Europa te brengen en het doel hebben dat de pro-migratie partijen de meerderheid blijven houden in het Europees Parlement en de Europese Commissie. “Dat is heel gevaarlijk voor Europa.

De veiligheidsrisico's van de immigratie waren de afgelopen jaren duidelijk”, waarschuwde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onthutsend: Eerste Kamer wordt bevolkt door senatoren die ‘te koop zijn’

Deze honderd gegevens worden per leerling verzameld door school en voor de overheid