in , , , ,

Timmermans, genomineerd als nieuwe EU-baas: Europa verenigen met Afrika “kwestie van lotsbestemming”

1 EU 2

Frans Timmermans, de kandidaat van centrumlinks voor de volgende voorzitter van de Europese Commissie, kondigde aan dat hij de conservatieve regeringen in Europa zou verpletteren en beweerde dat het continent zich met Afrika verenigt een kwestie van lotsbestemming is.

Timmermans, die momenteel de eerste vicevoorzitter van de Commissie is, werd door afgevaardigden van de EU-Parlementsgroepering op zaterdag in Lissabon benoemd om de Partij van de Europese Sociaal-democraten (PES) te leiden bij de verkiezingen van mei aanstaande.

De voormalige Nederlandse minister van Defensie, die eerder heeft beweerd dat Europa “geen plaats van vrede en vrijheid” zou kunnen blijven, tenzij massale immigratiegerelateerde “diversiteit” wordt opgelegd aan het hele continent, met inbegrip van “zelfs de meest afgelegen hoeken”, heeft met name veel van zijn tijd doorgebracht als president Jean-Claude Juncker’s afgevaardigde om de oostelijke EU-landen opdracht te geven hun grenzen open te stellen voor migranten uit de derde wereld.

Volgepropt met verwijzingen naar “1940“, “Nazi-Duitsland” en “nooit meer“, gebruikte hij zijn toespraak op het PES-congres om duidelijk te maken dat de Europese Commissie onder zijn leiding een nultolerantie zou hebben voor landen die elk deel van de globalistische, “progressieve” agenda, inclusief migratie uit de derde wereld willen afwijzen.eufrika euro afrika

Democratie draait om “respect voor minderheden” en het toestaan van onbelemmerde en onbeperkte toegang voor buitenlandse NGO’s met agenda’s die vijandig staan tegenover de wil van hun bevolking, aldus Timmermans, alvorens de gelofte te doen om de populaire regeringen van Polen en Hongarije te verdrijven.

Hij zei: “Ik wil tegen onze Poolse vrienden zeggen: Ik zal u vandaag een plechtige belofte doen: Ik zal het Poolse volk nooit in de steek laten in zijn strijd voor democratie, vrijheid en de rechtsstaat”.

“En weet u waarom ik er vertrouwen in heb dat we gaan winnen”, vroeg hij, om vervolgens te verkondigen dat het niet te danken zou zijn aan de steun van de globalistische regeringen in Spanje, Frankrijk en Duitsland, maar in plaats daarvan “vanwege het Poolse volk“.

“Omdat het Poolse volk Europeanen wil zijn”, verklaarde Timmermans en voegde eraan toe: “Jonge Polen die op straat gaan met die mooie blauwe vlag met gele sterren doen dat omdat die vlag staat voor waarden waar ze in geloven. Omdat die vlag is wie ze zijn”.

“Ook in Hongarije zullen we zegevieren”, zei hij, en beweerde dat terwijl “dit moeilijke tijden” in het land zijn onder Viktor Orbán – wiens regering in april een verkiezingsoverwinning won – “een overweldigende meerderheid van de Hongaren duidelijk zegt ‘wij behoren tot Europa, wij behoren tot die gemeenschap van waarden’”.

Als reactie op de aanval van Timmerman op de Poolse regering benoemde de voorzitter van het Permanent Comité van Ministers van het land, Jacek Sasin, de Eurocraat en zijn toespraak als representatief voor de “crises” die de EU teistert.

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie“In plaats van zich te concentreren op de belangrijkste problemen in hedendaags Europa  – zoals sociale gelaagdheid, zwakke economische groei, illegale immigratie – kijken de Europese bureaucraten liever weg van deze problemen, omdat ze geen idee hebben hoe ze deze moeten oplossen, en in plaats daarvan verzinnen ze zogenaamde problemen zoals de ‘rechtsorde’ in Polen”, zei Sasin maandag in de lokale media.

Europa’s relatie met Afrika was een andere belangrijke prioriteit die Timmermans in zijn toespraak schetste, waarbij hij de afgevaardigden vertelde dat ze “zonder illusie …. het is een kwestie van lotsbestemming” dat de EU-belastingbetalers het geweld en de door armoede geteisterde problemen van het Afrikaanse continent uitbannen, of anders de “honderden miljoenen mensen” uit Nigeria alleen al moeten verwelkomen, waarvan hij eerder heeft opgemerkt dat ze naar het EU-blok zullen trekken als gevolg van de “demografische explosie”.

“Dus, wiens lot zal door wie worden aangepakt: Het lot van Europa door Afrikanen, het lot van Afrika door Europeanen. Wij zitten hier samen in. Onze lotsbestemmingen zijn met elkaar verbonden”, zei hij, waarbij hij beloofde ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van het derde werelddeel “hoog op de agenda staat”, omdat de bevolking – die tegen 2050 meer dan het dubbele zal bedragen tot 2,2 miljard – “een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid is” voor het hele EU-blok.

Timmermans verklaarde dat de socialisten zeggen dat er slechts één ras is, het menselijke ras, en dat Timmermans de strijd aanging tegen de “nationalisten”, waarvan hij verklaarde “vijanden nodig te hebben” en “andere landen te haten”.2014 05 eu strop

“Omdat het de haat is die hen drijft. En ze zullen altijd op zoek gaan naar vijanden aan de buitenkant van de grenzen, maar ook binnenin. Het is niet toevallig dat het antisemitisme in Europa weer sterk toeneemt”, zei hij.

Ter gelegenheid van de publicatie op maandag van een EU-enquête onder Joodse gemeenschappen in heel Europa, waaruit bleek dat bijna een derde van de Joodse gemeenschappen in Europa zich niet langer veilig voelde op het continent, sloeg Timmermans in op Orbán en eiste dat de Hongaarse leider zijn kritiek op de globalistische miljardair George Soros zou staken.

Maar terwijl Joden in West-Europa meldden dat het antisemitisme sterk toenam, waarbij negen van de tien Joden in Frankrijk meldden dat ze te maken hadden gehad met uitingen van vijandigheid op straat, was het percentage Joden in Hongarije dat zei dat antisemitisme een probleem was, in het land gedaald sinds de vorige enquête zes jaar eerder.

Bron:

Bureaucrat Nominated to be Next EU Chief: Uniting Europe With Africa ‘Matter of Destiny’

Lees verder bij de bron: fenixx.org

Twee grote internationale onderzoeken: 7 miljoen volwassenen willen naar Nederland emigreren, kinderen dus niet meegerekend

Uw toekomst wordt gezelliger! VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen, update NepNieuws Warrior NuCheckt

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maps app 1544570673

Nieuwe patentaanvragen van Facebook die jouw locatiegegevens gebruiken om te voorspellen waar je naartoe gaat, ook wanneer je offline bent

euros 1544623973

Eurogroep wil nog meer miljarden aan belastinggeld om de zombiebanken in leven te houden