Timmermans, genomineerd als nieuwe EU-baas: Europa verenigen met Afrika “kwestie van lotsbestemming”

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Jan Witheet schreef:

  Timmermans hoort in een gekkenhuis thuis. Wat denkt deze ongelooflijke zak wel?
  Kan iemand hem niet even bijpraten wat de werkelijke geschiedenis is en wie er werkelijk achter de oorlogen zaten?

  En even een lesje geschiedenis: het waren niet de Duitsers die de oorlog begonnen. Het was de elite zoals bedrijven als IG Farben, de Rothschilds, ThijssenKrupp, Bayer die de oorlog uitlokten en die de Duitse burgers gebruikten als kanonnenvuur. Bedrijven als Shell en Philips leverden olie en apparatuur tijdens de oorlog en de VS leverde motoren voor de tanks en vrachtwagens. En daar speelden ook de Engelsen (Churchill en het Engelse Koningshuis) een rol die vonden dat Duitsland te sterk werd.
  Tot op de dag van vandaag mogen de burgers in Duitsland niet over de oorlog spreken terwijl hun geen enkel verwijt kan worden gemaakt ….. Het was de elite er achter !!! Diezelfde elite die nu weer probeert de mensen te vernietigen.

  En ook de J**dse holocaust klopt van geen kanten. Zoek maar bij David Irving op internet.

  Als we vrede op aarde willen dan is de oplossing om de elite en de geheime genootschappen op te pakken, volledig te onteigenen, de totale werkelijke geschiedenis openbaar te maken en het vermogen van de elite te verdelen onder de burgers ter compensatie van de geweldige schade die hun is aangedaan over de vele decennia.

Heb jij er iets over te zeggen?