in

Hoppa! 600 militairen doen aangifte tegen Öztürk van DENK

Selçuk Öztürk DENK

Ruim 600 en veteranen doen aangifte van belediging en laster tegen -Kamerlid Selcuk Öztürk.

Ze vinden dat hij veel te ver is gegaan bij zijn uitspraken over de burgerslachtoffers die vielen na de Nederlandse luchtaanval in .

“Ik vind het stuitend, maar de realiteit is dat in bijna elk debat met DENK dit soort optredens voorkomen”, zegt Pieter Heerma, fractievoorzitter van het CDA in de Tweede Kamer, bij Goedemorgen  op NPO 1.

Tweede Kamerlid Öztürk noemde de aanval in Irak in 2015 ‘moord'. De militairen vinden dat Öztürk aanzet tot haat. CDA'er Heerma is het hier mee eens.

“Deze partij is vergiftigend voor het politieke debat en Öztürk heeft een nieuw dieptepunt laten zien. Collega Kamerleden worden geïntimideerd. Dit zijn militairen die wij op missie sturen en die worden dan in het parlement voor moordenaar uitgemaakt. Dit kan niet door de beugel.”

Strijders voor vrijheid

Mart de Kruif, de vorige commandant van de landstrijdkrachten, heeft de aangifte ondertekend.

“De ironie is dat iemand van het parlement die heeft ingestemd met de missie, militairen die dagelijks zijn overal ter wereld de vrijheid van anderen te garanderen, bestempeld als moordenaars”, …

Lees verder bij de bron: wnl.tv

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Monsanto and Agenda 21

Agenda 21 bevolkingscontrole – Ze proberen het zelfs niet meer te verbergen

photoshop adobe undo

Daar komt de ophef: Adobe-app laat je andermans fotobewerkingen terugdraaien