in , , ,

Agenda 21 bevolkingscontrole – Ze proberen het zelfs niet meer te verbergen

Eens probeerde de elite op zijn minst hun grenzeloze enthousiasme voor bevolkingscontrole voor het grote publiek te verbergen, maar nu proberen ze het zelfs niet meer te verbergen.

Op dinsdag werd in het tijdschrift BioScience een alarmerende nieuwe studie gepubliceerd die pleit voor wereldwijde bevolkingscontrole als een van de oplossingen voor de “klimaatnoodsituatie” waarmee we worden geconfronteerd.

Dit document is al ondertekend door 11.258 wetenschappers uit 153 verschillende landen, en het roept openlijk op tot een vermindering van de menselijke bevolking van onze .

Dit is altijd het eindspel geweest voor de cultus van de klimaatverandering, maar nu wordt er hard op aangedrongen om het publiek te laten geloven dat er een “wetenschappelijke consensus” bestaat dat dit noodzakelijk is.

Je kunt hier een samenvatting van het rapport vinden, en ik zou je van harte willen aanmoedigen het te lezen, omdat het in wezen een blauwdruk is voor waar de elite van plan is de mensheid in de komende jaren te nemen.

Maar om hun doelen te bereiken, moeten ze ons eerst overtuigen dat een planetaire ramp op handen is, en in deze studie vertellen de auteurs ons moedig “dat planeet Aarde wordt geconfronteerd met een klimaatsituatie” …

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Heel vreemd dat er zelfs gezegd wordt dat ik geen recht om het artikel te lezen. (samenvatting van artikel) Ik zou graag vernemen wat voor maatregelen ze zullen nemen en of ik het daarmee eens ben of niet. En een morele verantwoordelijkheid? Ik heb ook een morele verantwoordelijkheid. In de tweede wereld oorlog was het wetenschappelijk om o.a. tweelingen te verminken.

  2. Ik denk dat er volledige unanimiteit is onder de wereldbevolking dat de elite genoeg schade heeft toegebracht aan de aarde en haar bevolking dat het genoeg is geweest.
    De schade is enorm en het zal jaren duren om de giga bende op te ruimen.
    Deze aarde heeft genoeg voor iedereen en met de juiste inspanning kan deze aarde bloeien als nooit te voren waarbij er plaats is voor iedereen. De aarde is nooit bedoeld als een plaats waar een extreem kleine elite die 95 % van alle aardse welvaart bezit en de rest ploetert in een slavenbestaan.

    Bekijk deze links van Allan Savary eens hoe de woestijnen tot bloei kunnen worden gebracht :


    https://www.youtube.com/watch?v=q7pI7IYaJLI

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Turkije krijgt opnieuw tientallen miljoenen euro’s van EU

Hoppa! 600 militairen doen aangifte tegen Öztürk van DENK