in

In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

TBIT / Pixabay

Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken.

Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan.

Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren.

Als Donald Trump ‘A’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘B’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe wereldoorlog heeft veroorzaakt.

Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse huisarts Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het RIVM verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen

En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

One Comment

Leave a Reply

Geef een antwoord

De minister wil van de corona-app een tweede WhatsApp maken?!

Gaan we wéér! Rekenkamer: aankoop staatsbelang in Air France-KLM was onrechtmatig