in

In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine

TBIT / Pixabay

Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken.

Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het met groot succes te lijf wordt gegaan.

Maar niet in . Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen moet laten injecteren.

Als Donald Trump ‘A’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘B’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe heeft veroorzaakt.

Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen

En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland heeft zijn eigen Deep State
5 maanden geleden

Het is inderdaad stuitend. Nederlans is gidsland in de NIeuwe Wereld Orde en we zitten er veel meer in dan we denken …

De minister wil van de corona-app een tweede WhatsApp maken?!

Gaan we wéér! Rekenkamer: aankoop staatsbelang in Air France-KLM was onrechtmatig