in

International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid-vaccins, extra vatbaarheid voor ziekte zelf

pixabay transhumane techno vaccin 01a 512x300 1
Pixabay

Het vakblad The International Journal of Clinical Practice heeft een studie gepubliceerd waarin – mede op basis van wetenschappelijke literatuur en eerdere studies – wordt gewaarschuwd dat het risico dat de Covid-vaccins het immuunsysteem beschadigen, en de ontvangers daardoor juist vatbaarder worden voor Covid-19, ernstig onderbelicht blijft.

De auteurs dringen er op aan dat de bevolking bewust wordt gemaakt van de niet onaanzienlijke potentiële gevaren voor de gezondheid die de in de maak zijnde Covid vaccins met zich meebrengen.

‘Covid-19 vaccins die ontworpen zijn om neutraliserende antilichamen op te wekken kunnen vaccin ontvangers gevoeliger maken voor ernstigere ziekte dan als ze niet gevaccineerd zouden zijn,’ begint de samenvattende conclusie van de studie.

‘Patiënten worden niet geïnformeerd over de risico’s’

‘Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd, en de data die zijn voortgekomen tijdens de ontwikkeling en het testen van deze vaccins suggereren een ernstige mechanistische zorg: dat vaccins die empirisch zijn ontworpen met gebruik van de traditionele benadering (die bestaat uit het ongemodificeerde of minimaal gemodificeerde coronavirus spike eiwit om neutraliserende antilichamen op te wekken), of ze nu samengesteld zijn uit proteïne, virale vectoren, DNA of RNA, en ongeacht de aflevermethode, de Covid-19 ziekte kunnen verergeren via antilichaam-afhankelijke versterking (ADE).’

‘Dit risico wordt in klinische test protocollen en toestemmingsformulieren voor de lopende Covid-19 vaccin testen dermate verduisterd, dat het onwaarschijnlijk is dat er een adequaat begrip bij de patiënt van dit risico zal ontstaan, waardoor een juist geïnformeerde toestemming van de personen in deze testen terzijde wordt geschoven.’

‘Het specifieke en aanzienlijke Covid-19 risico op ADE zou prominent en onafhankelijk aan de proefpersonen die aan de vaccintesten meedoen moeten zijn en worden medegedeeld, alsmede ook aan degenen die worden geworven voor de testen, en de toekomstige patiënten nadat het vaccin is goedgekeurd, zodat aan de medische ethische standaard dat patiënten geïnformeerd zijn en begrijpen waar ze toestemming voor geven, wordt voldaan.’ (1)

Grote problemen bij vaccins voor andere coronavirussen nooit opgelost

De auteurs van de studie wijzen er dus op dat tijdens de vele eerdere pogingen om vaccins te maken voor een coronavirus (MERS, RSV, SARS-CoV) grote bedenkingen naar voren zijn gekomen. Deze vaccins hebben namelijk de neiging een antilichaam-afhankelijke versterking te veroorzaken. Kort gezegd betekent dit dat het vaccin niet uw immuniteit tegen infectie met het virus versterkt, maar juist de mogelijkheid van het virus om uw cellen binnen te dringen en deze te infecteren, waardoor u ernstiger ziek kunt worden dan als u NIET gevaccineerd zou zijn.

Dat is vanzelfsprekend het exacte tegendeel van wat een vaccin theoretisch zou moeten bewerkstelligen. Al vanaf het begin van de onderzoeken naar een vaccin tegen Covid-19 werd op dit al tientallen jaren bekende grote (en nog altijd niet opgeloste) probleem gewezen.

‘Robuuste reactie’ tijdens testfase, maar louter zieken en ook sterfgevallen in real life

Tussen 2002 en 2012 werkten Chinese, Amerikaanse en Europese wetenschappers aan vaccins tegen SARS. Van de 30 veelbelovende kandidaten werden de …….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
38902136160 18eabca8dc tata steel

Op plekken rond Tata Steel gemiddeld nog veel meer longkanker dan al bekend was

gespleten wereld 732053410 scr

Over de gespleten wereld waarin we momenteel leven