in , , ,

Verplichting: Boete voor niet dragen mondmasker wordt 95 euro, waarschijnlijk per 1 december

Photo by Denkrahm

Het niet dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes gaat beboet worden met 95 euro, bevestigt het ministerie van en Veiligheid woensdagavond aan NU.nl na berichtgeving van De Telegraaf.

Naar verwachting gaat de boete vanaf 1 december in.

De Tweede Kamer stemt dinsdag over het zogeheten ministeriële besluit, onderdeel van de coronawet. Daarin staat ook de boete beschreven.

Het kondigde vorige maand een landelijke mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes aan.

benadrukte tijdens een persconferentie dat er voorafgaand aan de mondkapjesplicht nog enig “juridisch werk” te verzetten was, waardoor het de afgelopen weken bij een “dringend mondkapjesadvies” bleef.

Lees verder bij de bron: NU.nl

Photo by Denkrahm


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen
3 maanden geleden

Maffia

NL regering achter NWO ...
3 maanden geleden

Een dergelijke maatregel is zo exceptioneel dat de overheid eerst maar eens moet aantonen waarom een dergelijk buitensporige maatregel nodig is.
Die is vooralsnog niet getoond. Ziekte cijfers en sterfte cijfers agv CV-19 zijn absoluut niet hoog en in verhouding met het aantal slachtoffers als gevolg van hartfalen en van andere aandoeningen te verwaarlozen.
Daar bij komt dat de afgelopen jaren de regering Rutte in toenemende mate zeer vreemde besluiten heeft genomen waarin de bevolking zich totaal niet in herkende en waar grote vragen bestaan wat er met de regering aan de hand is.

Wat langzamerhand steeds duidelijker wordt is dat er een staatsgreep op wereld schaal gaande is door wat genoemd wordt de Nieuwe Wereld Orde. Een staatsgreep door de banken en grote multinationals die geinfiltreerd zijn in veel organisaties zoals UN, EU, WEF, WHO, IMF, TRILATERAL CIE, BIS, BILDERBERG, ROTHSCHILDS, ROCKEFELLORS, MEDIA en ook in REGERINGEN zoals Rutte CS.

Deze partijen willen absolute macht nadat zij in de afgelopen eeuwen als parasieten de burgers van de aarde hebben bedrogen, bestolen, vermoord, vergiftigd … Zij hebben het leven van mensen gemaakt tot een hel !!!
Zij zijn de verantwoordeiljken achter wereldoorlogen als WWI en WWII en nu dus WWIII.

Zij waren het die verantwoordelijk zijn voor de moord op John Kennedy, de aanslag op de Twin Towers (had niets met Bin Laden te maken), de monsterlijke aanslag op Fukushima (was niet een natuurramp).

Het is hoog tijd dat meer mensen wakker worden en beseffen dat deze regering met totaal onacceptabele dingen bezig is.

Wilma
3 maanden geleden

De Haagse maffia maakt steeds meer slaven van ons. Een plicht mag zelfs grondwettelijk niet. Wanneer volgt er een revolutie tegen die satanisten.

Italiaanse politieagenten zetten helm af ‘uit solidariteit met betogers’

Ticketmaster wil speciale status voor kaarthouders die gevaccineerd zijn