in , ,

Je hoeft je niet te schamen, want de meeste Nederlanders twijfelen nog over COVID-19 vaccin

Nu een effectief COVID-19 vaccin steeds dichterbij komt blijkt dat een meerderheid van de Nederlanders zich niet direct wil laten inenten wanneer zo’n vaccin beschikbaar komt.

Zo blijkt uit een representatief keuze experiment van onderzoekers van de TU Delft, Universiteit Maastricht, Erasmus Universiteit Rotterdam, Roskilde University en het RIVM.

‘Vaccinatietwijfelaars maken zich vooral zorgen over de risico’s van het vaccin. Ons onderzoek laat zien dat in het gunstigste geval, wanneer een vaccin zeer effectief is en weinig bijwerkingen heeft, 39% van de Nederlanders dit vaccin direct wil hebben, terwijl 48% liever afwacht wat de ervaringen zijn van anderen en 13% het vaccin zal afwijzen. De vaccinatiebereidheid is flink lager als een vaccin voor ernstige bijwerkingen zorgt. Je krijgt dan al snel te maken met grote groepen ‘vaccinatietwijfelaars’ en ‘vaccinatieweigeraars’,’ zegt TU Delft onderzoeker Niek Mouter.

Deze Nederlanders vragen zich af of de risico’s op bijwerkingen groter zijn omdat het COVID-19 vaccin in een veel hoger tempo is ontwikkeld en zij twijfelen of het verstandig is om een vaccin te nemen waarvan de langetermijneffecten nog onbekend zijn.

Ook maken mensen zich zorgen over de effectiviteit van het vaccin, bij mutatie van het virus, en over …..

Lees verder bij de bron: Blik op nieuws

2 Comments

Leave a Reply
  1. Wat uiteindelijk zal resulteren in in DWANG vanuit de overheid. In eerste instantie zal de overheid geen ‘verplichting’ opleggen voor het nemen van een vaccin. Men gaat het eerst proberen om mensen te overtuigen van de noodzaak ervan, maar zal indien er weigeraars blijven het een verplichting gaan maken. Tenslotte moet iedereen straks met DNA veranderende en geinjecteerde teringzooi in zijn lijf rondlopen. Alleen massale weigering van deze gifspuit wereldwijd kan deze satanische elite nog stoppen.
    Het lijkt haast als je naar het staatsjournaal kijkt dat je in een aflevering van Bassie & Adriaan bent beland.
    Dat mensen het niet door hebben irriteert mij het meest!

Geef een antwoord

Machtsgreep Europese Commissie over lokale (landelijke) diensten mislukt

ICT-systemen politie niet op orde: iedereen de dupe