in , ,

Vaccinegate Nederland – Minister Hugo de Jonge : De pijnlijke verzwegen waarheid

Terwijl de heer Rens Ramaekers (D66) in zijn wetsvoorstel Wijziging in de Kinderopvang claimt dat “er onweerlegbaar bewijs is dat vaccinaties veilig zijn” komt in deze met de Minister van Volksgezondheid een andere pijnlijke aan het licht.

WAT IS DE VERZWEGEN WAARHEID?

In de sneltreinvaart komen de volgende onderwerpen voorbij:

1) De jarenlang verzwegen onderzoeksresultaten van Merck & Co, waaruit blijkt dat het BMR vaccin helemaal niet veilig is en dat er heel weinig onderzoek is gedaan. Dus waar is het onderzoek dat aantoont, dat we niet met onze kinderen aan het experimenteren zijn? http://tiny.cc/ooow9y

2) De vier miljard dollar die in Amerika al is uitgekeerd aan ouders en kinderen met vaccinatieschade. Dus hoezo zijn vaccins onweerlegbaar veilig? http://bit.do/eRxyj

3) De rechtelijke uitspraak waaruit blijkt dat de farmaceutische industrie 32 jaar lang haar afspraak niet is nagekomen om onderzoeksresultaten ten aanzien van de veiligheid te delen met de Amerikaanse overheid. Dus is mazelen nu de grootste ziekte? Of komt de ziekte ergens anders vandaan? http://tiny.cc/igkw9y en http://tiny.cc/8ejw9y

4) Het gebruik van 76 geaborteerde foetussen, daarwaar het Ministerie van VWS stelt dat er 1 foetus is gebruikt. Dus wie vertelt hier niet de waarheid? Het Ministerie van VWS of de “Godfather van vaccinatieland” de heer Stanley Plotkin, die in de onder ede getuigt?

5) Het gebruik van o.a. de milt, het hart, longweefsel, de tong van de geaboteerde foetussen in plaats van alleen het longweefstel zoals het Ministerie van VWS eerder publiceerde. Dus hoezo staat op de site alle informatie, die je als ouders nodig hebt als het gaat over je twijfels? https://tinyurl.com/y679j4hr.

6) De mensonterende manier waarop vaccin experimenten hebben plaatsgevonden op “minder functionerende mensen”. Zowel de bedenker als de producenten van de vaccins handelen zo zichtbaar onethisch dat de vraag gerechtvaardigd is: “zijn deze experimenten al wel gestopt?” 7) Het onethische handelen van de BMR vaccin leverancier Merck & Co. dat uitgebreid is beschreven in een onderzoek van de ASN Bank http://tiny.cc/94jw9y

Zeker nu de heer Rens Ramaekers op de hoogte is gesteld dat in 2011 in een rechtszaak in Rotterdam al is vastgesteld dat “ten aanzien van de kan worden opgemerkt dat het over het algemeen bekend is dat kinderen kunnen overlijden na vaccinaties, dit wordt gezien als een complicatie van normaal medisch handelen”. http://tiny.cc/85x29y

Ik ben dus ook benieuwd welke wijziging Rens Ramaekers nog echt gaan doorvoeren in zijn wetsvoorstel om het alsnog door de Tweede Kamer te krijgen want de stelling dat “vaccinaties onweerlegbaar veilig” kan niet bewezen worden. https://tinyurl.com/yxbksee2


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

Dat criminele, moordlustige tuig moet z.s.m. verwijderd worden. Dictators ten top om de bevolking onder de duim te houden

Pharma industrie
1 jaar geleden

Hoogste tijd dat de praktijken van de zogenaamde pharma industrie boven water komen ….. Velen onder ons wisten hier al lang van en de misstanden gaan veel en veel verder dan alleen vaccins. Zoek maar eens op FDA. Maar voor velen zal dit als een grote schrik komen.

Shadow110
1 jaar geleden

Je hebt gezonde, zieke en dode mensen. Aan de 1e en de 3e groep kan de Big Pharma (BP) niets verdienen. Hun maatje, de voedselindustrie, maakt de 1e groep ziek, o.a. door alle voor onze gezondheid schadelijke toevoegingen in ons door hun (voor)bereide voedsel (blikjes, zakjes, potjes en pakjes) te (ver)stoppen. Veel suikers, zouten en vetten. Daardoor komen die in groep 2.
Onderzoeken naar de veiligheid van voedseladditieven worden meestal uitgevoerd door wetenschappers die betaald worden door de voedselindustrie.
Groep 2 mensen moet je vooral niet beter maken want dan verdient BP er niet meer aan. Ook moet je ze niet dood laten gaan. Nee, houd ze wel ziek èn vooral aan de medicijnen, zoals bijvoorbeeld statines tegen een te hoog cholesterol (bewezen leugen).
Statines zijn effectief door te voorkomen dat de lever cholesterol aanmaakt. Als gevolg hiervan geeft je lever suiker af in je bloedbaan, waardoor je bloedsuikerspiegel stijgt. “Hé,” zegt uw dokter ”en u heeft ook suikerziekte”. Weer een medicijn, insuline, er bij. Enne…. uw bloeddruk is (hierdoor!) ook wat aan de hoge kant. Ook daar hebben we een pilletje voor. Ik zal u ook maar direct een maagzuurremmer voorschrijven en een laxeermiddel voor het geval dat……Kassa!
Vergeet niet dat vele mensen in de gezondheidszorg regelmatig worden “bijgeschoold” door de Farmaceutische Industrie. En dat zijn niet de vervelendste cursus(weekenden).
De voedselindustrie maakt ons ziek en de Big Pharma maakt ons NIET beter…….

Voorbeeld 1:
 In Nederland slikken zo’n 4 miljoen mensen bloeddrukverlagers. Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt uit een nieuwe studie. Het medicijn nifedipine wordt geassocieerd met een hoog risico op een plotselinge hartstilstand, zo laat de European Society of Cardiology weten.
Voorbeeld 2:
Bijna twee miljoen Nederlanders slikken statines die het cholesterol verlagen. Uit een nieuwe studie is gebleken dat mensen die de pillen slechts drie maanden innemen, al kans hebben om diabetes en huidinfecties te krijgen. Analyse van de wetenschappelijke literatuur laat zien dat statines het risico op spierproblemen, cognitieve problemen, kanker, beroertes, schade aan het zenuwstelsel, gedragsstoornissen, hartproblemen, Parkinson, auto-immuunziekte en slaapproblemen vergroten.
Voorbeeld 3:
Maar liefst 2,8 miljoen Nederlanders slikken bloeddrukverlagers. Veel gebruikers van de medicijnen spreken over duizeligheid, maagklachten en er is kans op diabetes.
Voorbeeld 4:
Nederlandse apothekers verstrekten in 2016 aan 3,1 miljoen mensen maagzuurremmers.
De meest voorkomende bijwerkingen zijn maagdarmklachten, zoals misselijkheid, overgeven, buikpijn en diarree. Ook hoofdpijn komt voor. De klassieke handelswijze van Big Pharma: Signaleer een ‘probleem’. Zet een campagne op om mensen bang te maken. Kom met een ‘oplossing’ (medicijn/vaccin) die mensen juist zieker maakt en verdien hier ook weer aan.

Pappen en nathouden, vooral geen ophef in Nederland

Zo kan het ook: Malta stuurde asielzoekers onder schot door naar Italië: ‘Jullie krijgen dertig minuten’