in , , ,

Joepie! We krijgen binnen 100 dagen een ‘EU-Klimaatwet’ door de strot geduwd

Frans Timmermans is wederom verkozen tot uitvoerend vice-voorzitter van de Europese Commissie en gaat zich in Brussel bezighouden met het onderwerp .

Ondanks diverse protesten van boze Europese boeren tegen de landelijke klimaatbureaucratie, denkt Timmermans nog een stap verder: hij wil binnen 100 dagen een Europese klimaatwet opleveren, via NU.

Timmermans gaat dus werken aan de zogeheten ‘Green Deal’ en wil binnen 100 werkdagen de Europese Klimaatwet opleveren. Waarom er nu nóg een extra Klimaatwet bijkomt en wat het nut is van deze wet, terwijl een internationaal verdrag ondertussen al in de lade ligt en de nationale overheden deze hebben geratificeerd, is onduidelijk.

Maar waarschijnlijk konden ze in Brussel geen geschikt baantje vinden voor Timmermans en was dit het enige wat overbleef. Dus mag hij zich nu gaan bezig houden met het frustreren van de Europese , terwijl en de Verenigde Staten lachen om de ‘moedwillige onwetendheid’ van Timmermans.

De ’er zal in de komende tijd de klimaatwetgeving van -lidstaten ‘harmoniseren’ in een nieuwe , gecombineerd met investeringsfondsen natuurlijk om de industrie te subsidiëren. Doelstelling van de Europese klimaatwet is een die nog voor 2050 volledig klimaatneutraal is. Een bijzonder …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De benzine auto en de nieuwe schone diesels zijn kleine ‘chemtrails’ verspreiders geworden

Zijn mensen ongevraagd proefkonijnen?