in , , ,

Joepie! We krijgen binnen 100 dagen een ‘EU-Klimaatwet’ door de strot geduwd

Frans Timmermans is wederom verkozen tot uitvoerend vice-voorzitter van de en gaat zich in Brussel bezighouden met het onderwerp .

Ondanks diverse protesten van boze Europese boeren tegen de landelijke klimaatbureaucratie, denkt Timmermans nog een stap verder: hij wil binnen 100 dagen een Europese klimaatwet opleveren, via NU.

Timmermans gaat dus werken aan de zogeheten ‘Green Deal’ en wil binnen 100 werkdagen de Europese Klimaatwet opleveren. Waarom er nu nóg een extra Klimaatwet bijkomt en wat het nut is van deze wet, terwijl een internationaal verdrag ondertussen al in de lade ligt en de nationale overheden deze hebben geratificeerd, is onduidelijk.

Maar waarschijnlijk konden ze in Brussel geen geschikt baantje vinden voor Timmermans en was dit het enige wat overbleef. Dus mag hij zich nu gaan bezig houden met het frustreren van de Europese economie, terwijl China en de lachen om de ‘moedwillige onwetendheid’ van Timmermans.

De PvdA’er zal in de komende tijd de klimaatwetgeving van -lidstaten ‘harmoniseren’ in een nieuwe , gecombineerd met investeringsfondsen natuurlijk om de te subsidiëren. Doelstelling van de Europese klimaatwet is een die nog voor 2050 volledig klimaatneutraal is. Een bijzonder …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De benzine auto en de nieuwe schone diesels zijn kleine ‘chemtrails’ verspreiders geworden

Zijn mensen ongevraagd proefkonijnen?