in , , , ,

Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

50e0d4444c57b114a6da8c7ccf203163143ad9ec5259744d7729 640 Romeinse Rijk

In de mainstream media worden inmiddels alle grillige weerverschijnselen, zoals de bosbranden in Australië, toegewezen aan klimaatverandering. Met misleidende, gemanipuleerde korte termijn statistieken wordt de naïeve Westerse bevolking in de waan gehouden dat het klimaat extreem snel opwarmt, terwijl juist het tegendeel het geval is.

‘Klimaatverandering is een fanatieke geworden,' schrijft de Amerikaanse topeconoom Armstrong. ‘Er is geen bewijs, het is volledig op geloof gebaseerd…. Het is dat door alle klimaatmaatregelen lijkt voorbestemd om in te storten' (3).

De ‘Green Deal' van de gaat de belastingbetaler tot 2030 minimaal € 1,2 biljoen kosten, maar daar komen nog allerlei ‘aanvullende investeringen' in de orde van honderden miljarden euro's bij. Er wordt weer opzettelijk met allerlei verschillende bedragen en jaartallen gesmeten om de Europeaan in verwarring te houden over de werkelijke, monstrueuze bedragen die Brussel gaat uitgeven aan het in snel tempo afbreken van een groot deel van onze welvaart er bijna al onze vrijheden, omdat en (privé) vervoer al snel onbetaalbaar zullen worden.

In de Duitse auto industrie staan ruim 410.000 banen op de tocht, en dat is nog maar het begin van de opzettelijke de-industrialisering van Europa, die het speerpunt is van de Marxistische Europese Commissie. ‘Onder de mensen die ik in de Duitse auto industrie spreek is de algemene consensus dat ze in faillissement worden gedreven, voordat er enige erkenning komt dat het allemaal nonsens is,' aldus Armstrong.

Zonne minimum veroorzaakt vulkanische activiteit, groot gevaar voor oogsten

De toenemende vulkanische activiteit (o.a. , Filippijpen) is een van de bewijzen dat we in een zonne minimum terecht zijn gekomen. Vijf of zes middelgrote erupties, of één grote, zouden de afkoeling ernstig kunnen versnellen, waardoor we in ‘een vulkanische winter' terechtkomen. Oogsten zullen dan massaal mislukken, en miljoenen mensen zullen omkomen van de honger en allerlei epidemieën.

Historische voorbeelden zijn er genoeg. Zo stierf in de 6e eeuw de helft van de bevolking in Scandinavië uit door een aantal vulkanische erupties in Amerika en (tussen 536-547 n.C). Het hele noordelijk halfrond werd verduisterd, wat een abrupte klimaatverandering en zeer snelle afkoeling veroorzaakte. Historicus Procopius schreef dat in het Byzantijnse Rijk de zelfs een vol jaar enkel een flauw schijnsel afgaf, niet sterker dan de maan in normale omstandigheden.

In China sneeuwde het in de zomer, en mislukten tussen 536-539 n.C. alle oogsten. In Europa markeerde de vulkanische winter het begin van de ‘donkere middeleeuwen' met bijna een eeuw lang chronische hongersnood. In het Oost Romeinse Rijk brak de builenpest uit, waardoor een derde tot de helft van alle mensen omkwamen.

‘Natuur bewijst dat het regelrechte leugenaars zijn'

Het is voor de ‘' kerk heel makkelijk om te beweren dat bijvoorbeeld de Australische bosbranden zijn veroorzaakt door CO2-klimaatverandering. ‘Ze leggen enkel een verband met CO2, maar daar is NUL (wetenschappelijk en historisch) bewijs voor. Als het echt door mensen zou zijn veroorzaakt, dan zouden de historische gegevens moeten laten zien dat dit soort zaken voor de industriële revolutie niet voorkwamen. Maar ze negeren het historische feit dat het klimaat altijd is veranderd. Ze willen daar niet eens op reageren, en de mainstream media nemen gewoon hun beweringen als onbetwistbare feiten over, zonder zelfs maar een beetje onderzoek te doen.'

Global Temperature 2500BC 2015 600x438 300x219 1

Zo zijn in Australië in de 19e eeuw en aan het begin van de 20e eeuw meerdere nog ergere branden en droogteperioden geweest. ‘Maar deze activisten (en politici) beweren dat alles door CO2 komt, zonder enig bewijs, en de mensen accepteren alles wat ze zeggen… De natuur zelf toont aan dat deze mensen regelrechte leugenaars zijn.' (2)

Klimaatactivisten ‘zijn als de barbaren die het Romeinse Rijk ten val brachten'

‘Ik maak me er zorgen om dat we in een zonne minimum komen die het diepste wordt sinds de Kleine IJstijd zo'n 200+ jaar geleden. De klimaatverandering fanatici hebben hun beweringen tot het niveau van een religieus geloof opgevoerd… Deze klimaatactivisten (plus de Europese gevestigde politiek) zullen niet naar rede luisteren. Iedereen die het waagt hen tegen te spreken wordt meteen door hen aangevallen en gedemoniseerd. Met behulp van een 16 jarig meisje, van wie ze durven te beweren dat zij een klimaat autoriteit is, wisten ze in regeringen en in DAVOS (Wereld Economisch Forum) te infiltreren.'

‘De klimaatactivisten lijken met hun extreme gedrag de rol van de vijand te hebben overgenomen uit de tijd toen de heidenen het Romeinse Rijk ten val brachten. Zij beweerden namelijk ook dat de samenleving ten dode was opgeschreven omdat de christenen weigerden hun (natuuraf)goden te aanbidden… Het klimaat werd kouder, wat resulteerde in een zuidwaartse massa migratie. De Romeinen noemden hen de barbaren.'

‘We zien nu eenzelfde soort verdeeldheid, met intense haat tegen iedereen die de klimaatactivisten probeert tegen te spreken. (Traditionele) religies nemen af, terwijl het progressivisme (Marxisme) sterker wordt. De kern van de klimaatactivisten wil de moderne samenleving vernietigen, omdat ze de industriële revolutie de schuld geven van de opwarming na 1850, wat een normale cyclus was omdat we net uit de Kleine IJstijd kwamen.'

In het Westen, vooral in Europa, zien nu we ‘een zeer overeenkomstige botsing die het Romeinse Rijk verdeelde, en diens uiteindelijk val in gang zette. We gaan opnieuw een zonne minimum in, met het risico op koud weer met enorme …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
The Truth Will Set You Free But First

Papa van Nederlandse “klimaat-kindsoldaat” heeft een milieuadviesbureau en D66 doet ook mee

Rutte tweede kamer

Burgerinitiatief tegen smartphonegebruik Kamerleden: ‘Ze zijn echt uitgecheckt’