in

Jonge arts overleden in onderzoek corona vaccin AstraZeneca en Oxford

pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

Een Braziliaan die als proefpersoon meedeed aan een veiligheidsonderzoek van een vaccin tegen het coronavirus van AstraZeneca en Oxford, is overleden. Het Nationale Agentschap Gezondheidstoezicht (Anvisa) heeft dit woensdag bekendgemaakt.

Volgens Braziliaanse media zou het gaan om een arts (28).

Anvisa stelt op 19 oktober over het overlijdensgeval op de hoogte te zijn gesteld en mag naar eigen zeggen verder geen informatie over de patiënt verstrekken.

De universiteit van São Paulo, betrokken bij het onderzoek, bevestigt dat het om een Braziliaan gaat maar geeft verder ook geen details.

Een woordvoerder van AstraZeneca Nederland bevestigt het overlijden. Of de proefpersoon het vaccin of een placebo kreeg toegediend, kan het bedrijf niet zeggen.

„We kunnen niet reageren op individuele gevallen. Dat heeft onder meer te maken met de strenge regels rondom klinisch onderzoek. Maar alle benodigde reviewprocessen zijn gevolgd.”

Het overlijden van de Braziliaan leidt niet tot het stopzetten van de proeven met het vaccin, aldus …..

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8745057480 ab94dc5b90 Orwell 19841

Alle activiteiten, behalve werken, waren verboden 

oorlog 1540893063

Nog 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt precies volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)