in , ,

Juncker’s bekentenis: zonder alcohol kan ik niet werken, beter dan hasj of cocaïne zoals andere staatslieden

Een phylloxera had Jean Claude in zijn vroegere leven kunnen zijn. Nu geeft hij openlijk toe dat hij te veel in het glas kijkt en meestal te veel. Hij vraagt ​​zich af wat de media zijn, die een ischiasprobleem niet van alcoholisme kunnen onderscheiden.

BRUSSEL (fna) – In een interview met het persbureau fna maakte Jean Claude een droge indruk. De voorzitter van de Commissie bevestigde echter dat hij ‘s morgens al zijn alcoholpeil had bereikt, omdat hij zonder een glas niet langer zou kunnen werken.

“Weet je, ik ben al zo lang in de politieke arena, voor mijn land Luxemburg, maar ook in de Europese Unie, dat ik het niet zonder alcohol kan doen,” zei Juncker. ” Nuchter kun je het werk niet meer uitstaan. ”

Anderen roken hasj of leggen een rij cocaïne, hij zelf “denkt niets van de duivels, want dan geef ik de voorkeur aan een goede whisky”, legt uit. “Ikzelf schaam me niet als ik de staatslieden van deze wereld kust en omhels, het is gewoon een mens”, zegt de voorzitter van de Europese Commissie.

“Soms heb ik al met een paar werknemers hier over gepraat, maar zo ben ik onder invloed van alcohol, ik kan niet anders voor doen.”

Gevraagd waarom hij het publiek graag spreekwoordelijk in pure wijn schonk en wachtte met zijn bekentenis, zei Juncker: “Ik heb niets meer te verliezen. Ik ben slechts een korte tijd nog in functie en ik wil niet ten onder gaan, niet als de alcoholist die in de kont van de EU zit. Ze moeten me ook vertellen dat ik eerlijk was, ook al leek het er nooit op. ‘

Jean Claude was zeer verrast door de media, die zonder verder uitstel zijn persberichten over een vermeende ischiasziekte overnamen en blijkbaar niet eens in vraag deden wat ze daar hadden afgeleverd.

“We weerstonden alle speculaties, maar je moet zien of de nieuwe kleren van de keizer niet één zijn, maar dat zoals God hem heeft geschapen, over de werf gaat. Een bewijs dat het denken in de Europese media-scene niet welkom is “, besluit de Commissievoorzitter.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=NWO=Bilderberg=NEVER !!!!!
2 jaren geleden

Volledig begrijpelijk dat Juncker vlucht in de alcohol omdat hijzelf ook wel weet dat de EU absoluut een grote mislukking is. Mocht het ooit tot een verantwoording komen voor een juridische instantie zal hij zich daar achter nog kunnen verschuilen …

Het klopt van geen kanten dat iemand een dergelijke verantwoordelijke functie heeft die zo goed betaalt en waar je iedere dag tijdens werktijd drinkt.
Anders gezegd: deze man moet zo snel mogelijk uit zijn functie worden ontheven.

Europese PSD2-wetgeving zet privacy onder druk, tijd voor een PSD2-me-niet-register

Golden Globe 2019 en het griepprik ritueel, een scene uit Idiocracy 2?