in , ,

Kabinet Rutte 3 tekent voor meer migratie via Marokko naar EU/NL

Kabinet Rutte 3 doet aan de lopende band vreemde dingen die de Nederlandse samenleving en toekomst saboteren. De meest recente is dat Kabinet Rutte 3 de rode loper uitrolt voor immer meer gelegaliseerde migratie vanuit Afrika, via Marokko naar Nederland:

Ons land heeft zich, samen met enkele andere Europese landen, gecommitteerd aan het promoten van de migratie tussen Afrika en Europa. In de Verklaring van Marrakech belooft ons land plechtig alles te zullen doen om de migratie van inwoners van Afrikaanse landen naar Europa zo vlotjes mogelijk te laten verlopen.

Namens Nederland was daar staatssecretaris Mark Harbers (VVD) aanwezig om de krabbel te zetten onder een document dat zich tot doel stelt om de migratie tussen Afrika en Europa te verbeteren. Het document heeft de naam “Verklaring van Marrakech” meegekregen, en stelt zich tot doel om in heel Europa de rode loper uit te rollen voor migranten uit Afrika.

Ook Nederland tekende een paar dagen terug de Verklaring van Marrakesh en dat in het kader van het Proces van Rabat: een Euro-Afrikaanse dialoog over samenwerking en vooral de toestroom van migranten naar Europa.

Beste Nederlander, realiseer de waarheid van het volgende: Kabinet Rutte 3 is er niet voor u. Dit betreft uiteraard een gecoördineerd en ogenschijnlijk zeer succesvol EU initiatief om gestructureerd vele miljoenen Afrikanen de EU en Nederland binnen te halen. Met volledige participatie van de NL overheid. De EU en NL Overheid zijn er niet voor u of het beschermen van uw belangen. En denk nu nog eens na over die aanslag met religieuze motieven in Den Haag. En als je echt niet wil, als migrant, hoef je ook nooit meer terug.

Het beschermen van de Nederlandse samenleving, veiligheid en economie – maar dan volledig anders. Kabinet Rutte 3 brengt immer meer immigratie. Maar wel: in het geheim, omdat u het kennelijk niet mag weten.

Meer onafhankelijke informatie over het Proces van Rabat, het legaliseren van migratiestromen uit Afrika en de intenties met de Verklaring van Marrakech zijn lastig te vinden, dit wordt uiteraard knap buiten het nieuws gehouden. Oordeel zelf.

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Dus vanwege “het grote succes” van moslims in Duitsland en Zweden wil Rutte ook meer moslims in Nederland … Wanneer worden burgers in NL wakker? Sluit U aan bij actie voor referenda en stel vragen bij de politieke partijen (dat kan via email) voor dat NL helemaal kapot gaat en onze pensioenen verdwenen zijn. Rutte behartigt niet de belangen van de burgers !!!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

U zult gaan frauderen…. zegt de computer

Europese grenswacht kan taken niet aan