in , , , ,

Joehoe Pauw, RTL Late Night en De Wereld Draait Door doe eens jullie journalistieke taak en besteedt ook wat aandacht aan Marrakeshverdrag

aandacht 1542199508
Capri23auto / Pixabay

Terwijl vrijwel alle andere tv-programma’s een collectieve radiostilte in acht houden over het Marrakeshverdrag, werd het onderwerp gisteren prominent bij de enige enigszins rechtse talkshow van Nederland: Jensen.

Thierry Baudet was de gast en kondigde direct aan er een referendum over te willen als het kabinet het streven doorzet om dit anti-soevereniteitspact te tekenen. Tel daarbij op dat de VN en de EU nog wel 8 miljoen inwoners erbij kunnen in ons kikkerlandje, dat maakt totaal 25 miljoen mensen op dat kleine stukje aarde!

Juliana zei in de jaren ’50 dat Nederland al vol was, toen waren er maar 10 miljoen inwoners.

Het Marrakeshverdrag. Als Nederland geen Twitter had gehad, hadden we er waarschijnlijk nooit iets over gehoord: dan was de heersende klasse in Den Haag er gewoon in geslaagd om zonder piep of stoot dit VN-pact tot Nederlandse wetgeving te verklaren, waardoor Afrikaanse landen in feite meer te zeggen krijgen over ons immigratiebeleid dan wij zelf.

Van de zitende politiek kunnen en hoeven we niets te verwachten, want Rutte de sloper is enthousiast! Daarom weet Vice-Premier(!!) Hugo de Jonge niet wat het Marrakesh migratiepact is, heeft er zelfs nog nooit van gehoord!

 

Maar gelukkig hebben wij wel Twitter, waardoor we door de radio- en tv-stilte hebben kunnen heenbeuken, en zelfs VVD en CDA nu hebben moeten toegeven dat het verdrag wellicht niet zo goed is voor Nederland. En zie: zelfs op tv is er nu mondjesmaat aandacht voor dit VN-verdrag waarbij Nederland nog steeds plant om het volgende maand in Marokko te tekenen.

Thierry Baudet mocht er zelfs over komen praten bij Jensen op RTL 5. De FVD-voorman wil er zelfs een referendum over aanvragen, zo geeft hij aan, want dit verdrag verhindert de aanpak van illegale migratie.

Dus: joehoe, PauwRTL Late NightDe Wereld Draait Door en Goedemorgen Nederland! Doe eens jullie journalistieke taak uitvoeren en besteedt wat aandacht aan dit verdrag.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

En hop teken meteen even de petitie, wie weet?

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
auctions protest

Ondertussen in Griekenland: Keiharde repressie tegen verzet bij huisuitzettingen, veilingen via internet en solidariteit groeit

The Rim Fire in the Stanislaus National Forest near in California began on Aug. 17 2013 0004

Voltrekt zich een grote ramp in Californië? Grote natuurbrand baant zich een weg door oude kernafvalsite