in , , , ,

Uw toekomst wordt gezelliger! VN en EU vinden dat Nederland nog 8 miljoen migranten kan opnemen, update NepNieuws Warrior NuCheckt

2014 05 eu strop

Om bevolkingsgroei Afrika en Azië op te vangen: Verenigde Naties willen dat Europa 3,5 miljard migranten opneemt, de VS zelfs 8 miljard – Eén ‘herverdeelde’ migrant kost Nederland jaarlijks € 18.000,-, hoogste bedrag van de EU!

Huidige aantal inwoners: ruim 17 miljoen. Capaciteit, volgens een VN/EU studie uit 2010: ruim 25 miljoen.

Ons kleine landje, dat al één van de dichtstbevolkte ter wereld is, zou daarom nog zo’n 8 miljoen migranten moeten opnemen, want de natuurlijke aanwas is verwaarloosbaar klein. Volgens dezelfde statistiek kunnen er bijna 20 miljoen mensen in België worden gepropt, wat 9,5 miljoen migranten erbij betekent.

En de 80 miljoen inwoners van Duitsland, dat kunnen er volgens de VN en EU met gemak bijna 275 miljoen worden. (2)

Europa heeft in de ogen van de Europese Commissie capaciteit voor 4 miljard mensen (1000 per vierkante kilometer), de helft van de huidige wereldbevolking. De Verenigde Staten voor zelfs 8 miljard, dus ongeveer alle mensen die nu op onze aardbol leven. De VN en EU voorzien namelijk een toekomst met zo’n 100 miljard mensen die door een toekomstige socialistische wereldregering allemaal even ‘gelukkig’, even dom en even arm worden gehouden.

Natuur zal verdwijnen, Nederland straks één grote stad

Voor Nederland betekent dit dat bijna al het groen en de natuur zal moeten worden opgeofferd aan woningbouw en ons land één groot verstedelijkt gebied wordt – tenzij de gewone mensen en gezinnen worden gedwongen om in extreem kleine gestapelde hokjes van 25 vierkante meter te gaan wonen (en diverse prototypes daarvan zijn reeds gemaakt). We zijn benieuwd wat de ‘progressieven’ en linksgroenen het belangrijkst vinden: massa immigratie, of toch de natuur en ruimte om te leven. Uitgaande van de VN/EU doelen kan het onmogelijk allebei. Wij vermoeden dat massa immigratie het zal winnen.

U denkt: die getallen kunnen niet kloppen, het zal wel een complottheorie of hoax zijn? Op deze officiële Europese site (ec.europa.eu) staat de studie inclusief statistieken zwart op wit. Nog wel.

‘Met kleine aantallen beginnen om solidariteit op te wekken’

Natuurlijk worden die 8 miljoen –ongetwijfeld voornamelijk moslim- migranten niet in één keer naar Nederland gestuurd. In het rapport staat bijvoorbeeld de ‘suggestie’ te lezen om ‘met kleine aantallen te beginnen’, zodat er ‘een zekere solidariteit’ onder de huidige bevolking blijft bestaan, terwijl tegelijkertijd ‘stapsgewijs in mede lidstaten de publieke opinie wordt klaargemaakt’ om net zo ‘solidair’ te worden.

De twee EU landen die een pluim kregen van de Europese Commisie omdat ze zich in de EU zo inzetten voor het omstreden (her)verdelen voor migranten, wat dus al bijna 9 jaar geleden (!) als de inleiding van de aanstaande immense immigratiegolf was bedoeld: Frankrijk en Nederland (pag.81).

Tijdens de laatste verkiezingscampagne wierven de VVD en het CDA veel kiezers met de belofte een strenger migratiebeleid te gaan voeren, maar ook hieruit blijkt dat het kabinet Rutte in realiteit de pro-immigratie koers van de EU en de VN volgt.

Kosten één herverdeelde migrant hoger dan bijstand voor echtpaar

De kosten van het herverdelen worden ook in een statistiek gezet (pag.63). Al op dat moment stond Nederland bovenaan met € 18.000,- per migrant per jaar*, gevolgd door Finland (€ 15.000,-) en België (ruim € 14.000,-). In Roemenië –waar bijna geen migrant heen wil omdat men daar amper geld heeft voor sociale voorzieningen- zijn de kosten met slechts € 191,30 het laagst.

*Ter vergelijk: een alleenstaande Nederlander of alleenstaande Nederlandse ouder krijgt in 2018 een netto bijstandsuitkering van € 11.905,- per jaar, inclusief vakantiegeld. Zelfs samenwonenden en gehuwden in de bijstand moeten het met minder doen: € 17.008,-.

Op basis van cijfers van het CBS bedragen de kosten voor een dikke 50.000 ‘herverdeelde’ migranten voor Nederland bijna € 1 miljard per jaar. U kunt zelf uitrekenen hoe onvoorstelbaar hoog deze bedragen worden als er 10x of 100x of meer migranten moeten worden opgenomen.

Het gewraakte, door diverse Oost Europese landen afgewezen VN migratiepact van Marrakesh dat in december door het kabinet Rutte ondertekend wordt, zal deze onbeperkte massa immigratie legaal, officieel en vrijwel onomkeerbaar maken.

Xander

(1) SKB News
(2) EC.Europa.EU. (tabel 12, bijlage 1-16)

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

Schermafbeelding 2018 11 11 om 20.08.59

NUcheckt: Berichten over aantal migranten dat Nederland moet opnemen onjuist

NU.nl checkt dagelijks berichten op betrouwbaarheid. Bewering: “Volgens de VN en de EU kan Nederland acht miljoen migranten opnemen.”

Oordeel: onwaar

Rechtse blogs, zoals JDreport en Xandernieuwspunt, schreven deze maand een artikel waarin in de kop werd beweerd dat Nederland volgens de EU en de VN acht miljoen migranten kan opnemen. In die berichten is ook te lezen dat Nederland deze migranten volgens de VN en de EU niet alleen kán opvangen, maar ook móét opvangen(dat “moeten” staat nergens!). Maar vinden deze organisaties dat echt?

Waar komt het vandaan?

Om te bewijzen dat het bericht niet verzonnen is, hebben JDreport en Xandernieuwspunt een link naar een rapport op de website van de Europese Commissie geplaatst.

Dit rapport stamt al uit 2009 en is gemaakt door een consultantsbureau en een in asiel gespecialiseerd onderzoeksbureau, in opdracht van de Europese Commissie(Waarom zou je als je de plannen dus niet hebt, zo’n onderzoek laten uitvoeren wat veel belastinggeld kost?).Op de eerste pagina staat dat het rapport niet noodzakelijkerwijs de mening van de Europese Commissie vertegenwoordigt.

Het rapport werd nog voor de vluchtelingencrisis geschreven.(LOL, er is al heel lang een plan om europa om te volken ala kalergi coudenhove plan) In het rapport werd onderzocht wat de gevolgen zouden zijn van het herverdelen van vluchtelingen binnen de EU. Om dit te onderzoeken werden verschillende rekenmodellen ontworpen waarmee, in theorie, vluchtelingen over EU-landen verdeeld zouden kunnen worden.

Lees verder bij de bron: NU.nl

Kortom NU.nl brengt mitsen en maren… We zullen zien en spreken elkaar over 15 jaar weer!
Ben beetje lui vandaag en heb geen zin om NU.nl stuk te schrijven… Bedenk gewoon dat het allemaal toeval is dat VN-migratiepact wat getekend gaat worden in Marrakech en dat ondanks er geen plannen zijn er wel een peperduur onderzoek is gedaan.

Schermafbeelding 2018 11 16 om 10.05.14

Op het plaatje is ook het nepnieuws van Facebook zelf te lezen…. Mijn Facebook pagina is geregistreerd als Community, zodat iedereen kan bijdragen aan de pagina! Ik wil helemaal geen nieuwspagina zijn maar een pagina die uitnodigt om mensen zich meer te laten verdiepen in hoe de wereld en dingen in elkaar steken.

Schermafbeelding 2018 11 16 om 15.57.51

Ook toevallig dat sinds Facebook mij attendeerde de posts op Facebook een heel stuk minder views krijgt….

Wie heeft overigens bepaald dat nu.nl altijd, maar dan ook altijd gelijk heeft en de waarheid spreekt?
Diezelfde nu.nl die bezoekers meerdere malen met malware geïnfecteerd heeft via advertenties?

Smerig spel..

Trouwens bedankt NuCheckt voor die whopping server overload van maar liefst 10 bezoekers! Blijkbaar is Nederland niet geïnteresseerd in jullie verhaal, succes verder met nepnieuws schrijven. Enne ik ben niet rechts  maar realistisch en Xander is ook niet links of rechts aangelegen.

Hier een screenshot die ik net om 17:40 hebt gemaakt. Dit zijn alle bezoeken over de hele website overigens….

Schermafbeelding 2018 11 16 om 17.33.54

Dit geeft ook meteen de vraag: Waarom besteden jullie in hemelsnaam aandacht aan mijn ukkepukkieminiwebsite?

Misschien moeten jullie eens was aandacht geven aan bijvoorbeeld: dit, dit, dit, dit, dit, dit, dit, dit, dit, dit, dit ach weet je wat, doe de hele website maar… Diepezucht

NU.nl verspreidt zelf nepnieuws, enkele voorbeelden

NU.nl beoordeelt nieuwsberichten voor Facebook op waarheid, maar verspreidt zelf vaak nepnieuws.

Enkele voorbeelden. Op 18 januari meldde NU.nl dat president Trump zijn voormalige advocaat Michael Cohen had opgedragen te liegen tegen het Amerikaanse Congres. De site baseerde zich op een artikel van BuzzFeed.

Het artikel bleek nepnieuws te zijn. Speciaal aanklager Robert Mueller had gezegd dat het bericht niet klopte. Toch staat het artikel nog gewoon op de website van NU.nl.

Een ander voorbeeld. Op 20 januari schreef NU.nl een artikel over Amerikaanse scholieren met Trump-petjes die een Vietnamveteraan belachelijk hadden gemaakt.

Ook dit bleek nepnieuws te zijn. De man die ‘belachelijk werd gemaakt’ bleek geen Vietnamveteraan te zijn en het waren juist de scholieren die werden belaagd.

Het artikel staat nog gewoon op de website van NU.nl, al is er wel een noot (lees: rectificatie) bij geplaatst.

NUcheckt kan dus beter de eigen berichtgeving gaan factchecken.

Lees verder bij de bron: Nepnieuwsfabriek NU.nl neemt NineForNews op de korrel en faalt hard. Zie hoe droevig het gesteld is met de Nederlandse journalistiek

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
oorlog herdenking 1541958023

Herdenking WOI door wereldleiders met op de achtergrond smerige oorlogen gaande

nxqsubdqlbe

Minister Wiebes kreeg les over de effecten van zijn beleid (nihil) en de kosten ervan (absurd hoog)