in ,

Kamervragen over verplichte belastingaangifte met het commerciële eHerkenning

In de Tweede Kamer zijn vragen aan staatssecretaris Snel van Financiën gesteld over het inlogmiddel eHerkenning, dat bedrijven vanaf 1 januari 2020 verplicht moeten gebruiken om aangifte bij de Belastingdienst te doen.

Via eHerkenning kunnen ondernemers bij alle aangesloten organisaties inloggen en zaken als belastingen, subsidies, voertuigoverschrijvingen en wijzigingen in het Handelsregister regelen.

Kamerlid Omtzigt wil nu van Snel weten wat de wettelijke grondslag is om ondernemingen te verplichten aangifte te doen met eHerkenning, dat in tegenstelling tot DigiD niet gratis is en alleen commercieel verkrijgbaar is.

Verder wil het CDA-Kamerlid weten hoeveel ondernemingen eHerkenning al hebben aangeschaft, hoeveel nog niet en hoe de staatssecretaris ervoor zorgt dat het doen van aangifte in het nieuwe jaar geen chaos voor ondernemingen wordt.

Lees verder bij de bron: privacynieuws.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland, gidsland in de NIeuwe Wereld Orde
1 jaar geleden

Nederland wordt omgebouwd tot een gigantisch fort van regels en computers om de burgers op alle manieren te controleren en volledig uit te persen. Dit is veel erger dan Orwell ooit heeft beschreven in zijn boek 1984.

Nederland is het land waar de Nieuwe Wereld Orde wordt uitgetest. Een wereld van slaven ondergeschikt aan een kleine elite die het land volledig onder controle heeft met het gebruik van camera’s, gezichtsherkenning, computers, regels en boetes.
De wegen en winkelcentra staan vol met camera’s, computers sturen automatische boetes bij zeer kleine overschrijdingen, smartphones zien continu wat U zegt en waar U bent, een afvalpas zegt wanneer en hoeveel U iets weggooit, de belastingdienst ontvangt alle cijfers en zal wel bepalen wat U mag houden (zover is het al gekomen !!!!).
Bouwgrond is onbetaalbaar omdat de overheid bouwgrond tot een schaars goed maakt en bepaalt waar gebouwd mag worden ….
Betaald parkeren is de standaard geworden. Het is je reinste afpersing en criminaliteit !!!

Ondanks de geavanceerd productiemethoden en de vele computers moeten man en vrouw werken om nog enigszins een redelijk inkomen te verwerven. De rijken werden de afgelopen decennia veel rijker en de armen armer. De overheid heeft publieke bezittingen allemaal geprivatiseerd waardoor het land een groot betaald park is geworden waar mensen voor alles maar dan ook werkelijk alles moeten betalen en waar alles wordt geregistreerd en gecontroleerd. Dat is een slavenbestaan en gaat tegen alles in wat vrijheid heet.

Dit is niet de wereld waar ik wil wonen en deze wereld wil ik niet nalaten voor mijn kinderen en kleinkinderen. Wordt wakker !!!!

De uitvinding van moderne slavernij wordt democratie genoemd

Klimaathoaxers willen dat we massaal aan geboortebeperking gaan doen