in

Koning Willem Alexander alweer ‘een beetje dom’, dit keer bij de VN over de klimaatverandering

shell dividend

Het nationale waterhoofd Willem Alexander sprak gisteren de VN toe (een toespraak geschreven door zijn assistent, daar hij dat zelf niet kan), hier probeerde hij een lans te breken voor het klimaat en stelde zich daarmee in het kamp van de activisten die de klimaatverandering willen stoppen (dat kan niet, we kunnen deze hooguit iets vertragen, ‘maar goed’).

Dezelfde Willem Alexander is met pampakoningin Maxima en Beatrix grootaandeelhouder Koninklijke Shell, één van de grote aanjagers van de klimaatverandering.

Ofwel alweer een typisch staaltje zware hypocrisie van W.A. en niet een beetje dom, maar ongelofelijk dom!!

Moet je nagaan: Shell wist eind 80er jaren van de vorige eeuw uit eigen diepgaand onderzoek al dat de verbranding van fossiele brandstoffen de klimaatverandering aanjaagt, het bedrijf heeft daar zelfs een blauwe maandag les over gegeven in het voortgezet onderwijs, totdat een topgraaier van dat bedrijf de boel pissig in een diepe kluis heeft gedonderd.

Eén en ander moet bekend zijn geweest bij Beatrix, maar was blijkbaar geen probleem voor haar als grootaandeelhouder van Shell.

Weet je nog hoe vaak Beatrix in haar kerst-lul-praatje voor tv hamerde op het terugdringen van de luchtvervuiling en andere duurzame praatjes? Nogmaals: dat terwijl ze grootaandeelhouder Koninklijke Shell was.

Tegenwoordig ……

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mind control 1569392291

Facebook gaat weer stapje verder, wil uw gedachten lezen

Schermafbeelding 2019 09 25 om 14.09.09

VERRASSING! De 16-jarige Global Warming ‘Expert’ Greta Thunberg is een linkse hack gefinancierd door George Soros