in , , ,

Maar natuurlijk geldt het stikstofbesluit niet voor AZC’s

De veertig miljoen euro kostende modernisering van asielzoekerscentrum Prinsenbosch in Gilze kan begin 2020 van start. Dat verwacht vastgoedregisseur Laurens la Poutré van het COA.

De discussie rond uitstoot van stikstof heeft volgens hem geen gevolg voor de begindatum van de vier jaar durende verbouwing.

Op 2 oktober is er een inloopavond in het azc.

Nieuwbouwplannen in liggen zo ongeveer plat vanwege de uitspraak van de Raad van State dat het Plan Aanpak Stikstof (PAS) niet voldoet.

Compensatie van stikstofuitstoot door verkeer, bouwen en bemesting mag sinds enkele maanden niet meer op een later tijdstip maar direct in dat project om aantasting van Natura-2000 gebieden te voorkomen.

De verbouwing van ruim vijftig panden op het azc Gilze zou daardoor mogelijk ook vertraging oplopen…..

Lees verder bij de bron: bndestem.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Alphons Mantel
1 jaar geleden

dit is een beetje gekke prioriteit

Veenbrand op Wereldschaal
1 jaar geleden

Nederland is compleet onbestuurlijk geworden omdat er een heel gevaarlijk virus heerst bij de overheid dat krankzinnigheid heet. Het is besmetteljker dan de pest en NL moet oppasen niet volledig ten onder te gaan. Bij tijd en wijle wordt van bovenaf door de regering en officele organen waar de Illuminati voet aan de grond heeft een kreet gedumpt en vervolgens buitelen de ambtenaren over elkaar heel met regels en beperkingen en maatregelen.

Ambtenaren zijn werknemers zonder hersenen en zo worden ze ook aangenomen. Ambtenaren voeren slechts uit wat hun opgedragen wordt dus verwacht van die kant geen enkel onderzoek of het hele verhaal van stikstof, immigranten, vaccinatie, 5G, geoengineering of CO2 wel een echt probleem is. Dat een land door zo’n houding daardoor volledig ontwricht raakt is niet hun probleem en zo gaat NL in twintig jaar finaal naar de kloten.

De aannemers en bedrijven die betaald worden door de overheid om een nieuw centrum te bouwen interesseert het ook niets dat gesmeten wordt met overheidsgeld en dat dat hele AZC niet gebouwd moet worden. Geld is geld is de redenering. Dus van die kant mag je ook weinig kritische observatie verwachten.
Aardgas uitfaseren? Prima zeggen de bedrijven en wrijven zich in de handen bij zoveel domheid dondersgoed wetend dat windmolens en zonnecellen een goudmijn zijn voor bedrijven en een ramp voor de burgers. En dat het nooit zal lukken om op die manier de energiebalans sluitedn te krijgen.
CO2 in de lucht dat volkomen onschadelijk is behandelen alsof het gifgas is? De bedrijven raken niet uitgelachen om zoveel domheid …. maar gaan graag voor de overheid aan het werk …. als het maar betaald wordt. Zelfs een bedrijf als Shell doet daar graag aan mee met installaties om CO2 uit de lucht te halen.
Er zit slechts 400 ppm CO2 in lucht ….. en daar moeten de planten ook nog van leven ….

Vroeger waren er de kranten met journalisten die kritische vragen stelden met wat er gaan de was in het land.
Maar de kranten zijn veranderd in waardeloze pulp omdat de kranten eigendom zijn geworden van de elite. En die bepaalt wat er in de kranten geschreven wordt ….
En niet alleen de kranten. Voor de radio en TV geldt precies hetzelfde.
De enige plaats waar je nog waardevolle informatie vindt is internet. Zo lang als dat nog duurt …… en met facebook en youtube gaat het de verkeerde kant op. Het is slechts door een groep mensen die zich sterk maakt om de burgers van deze wereld wakker te maken ….

We voelt zich dan wel verantwoordelijk voor wat er in NL en in de wereld gebeurt?
Dat zijn een beperkt aantal burgers ….. Dat zijn klokkeluiders ….. De gele vesten ….
Dat zijn sites als Jdreport …..
Als wij de gekte willen stoppen zullen wij in actie moeten komen, want er is niemand anders die dat voor ons doet.
Dit is niets minder dan een veenbrand op wereldschaal.

In ons land kost de bus, trein en tram 34 procent meer dan het EU gemiddelde

Doofpot overheid en Belastingdienst steeds groter: ‘Ministerie schrapte onwelgevallige passages uit rapport toeslagen affaire’