in , ,

Kraken verboden? We Are Here uit kraakpand gezet, kraakt meteen nieuw pand

Skitterphoto / Pixabay

De beruchte krakersgroep We Are Here heeft een pand in Amstelveen gekraakt. De groep ging tot deze actie over nadat zij gisteren uit een gebouw in werden gezet. De gemeente Amstelveen is niet blij met de actie van de asielkrakers.

Sinds 10 februari zaten de voornamelijk uitgeprocedeerde in een pand op Bijlmerplein 96 in Amsterdam. Gisteren werd dit door de ontruimd. Op Facebook klaagt de groep over de pandeigenaar, vastgoedorganisatie CBRE.

De organisatie zou tegenover de gelogen hebben over het eventuele gevaar in het gebouw en de onrust bij buren, zo zeggen de krakers.

LEES OOK: We Are Here kraakt pand vlakbij ambtswoning Halsema: ‘Een middelvinger in het gezicht van Amsterdammers’

Ook de rechter en de gemeente Amsterdam krijgen verwijten. De rechter zou de ontruiming van het gekraakte pand hebben goedgekeurd, terwijl hier geen bewijs voor is. We Are Here zegt te overwegen het pand in Amsterdam later opnieuw te gaan kraken als het leeg blijft staan.

Lees verder bij de bron: wnl.tv

Het is een wetteloze jungle aan het worden..


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Na liegen, bedriegen, waslijst aan kansloze asielprocedures en 5 advocaten verder, mag Armina gewoon blijven

Frauderende deurwaarders hebben vrijspel en kost de Staat bakken met belastinggeld