in ,

Mark Rutte heeft liegen tot de nieuwe waarheid gemaakt

screenshot 370

Onder de kabinetten heeft zich het merkwaardige fenomeen voorgedaan dat er vaker gelogen is dan dat de waarheid gesproken werd, en dat liegen daarmee gepromoveerd is tot de nieuwe waarheid. Onze hypocriete Tweede Kamer is zo vereenzelvigd met deze nieuwe waarheid, dat men niet eens meer doorheeft dat men is afgegleden naar een zéér discutabel niveau.

Kamervoorzitter Arib en het -geweten Buma hebben een pleidooi gehouden tegen de normvervaging in de Tweede Kamer, simpelweg gezegd de omgangsvormen met elkaar, die het debat steeds ruwer en meer op straat vechten dan politieke discussies laat lijken, want volgens Buma wordt er ook op scholen naar deze straatgevechten gekeken en wat voor voorbeeld geeft men daar mee af?

Zie hier de ingebakken hypocrisie en kortzichtigheid van de dames en heren politici in de Tweede Kamer, want waar men zich druk maakt om een wat ‘ruwer' taalgebruik en daarmee een scherper debat, laat het feit dat men constant keihard staat te liegen in de Tweede Kamer, hiermee een dikke middelvinger opstekend naar het volk en daarmee een slechter voorbeeld geeft dan een wat ruwer debat de ‘pareltjes' van politici in de Tweede Kamer, volkomen koud.

De leugen is onder de kabinetten Rutte zo'n gemeengoed geworden dat er enkel nog verbijstering en woede optreedt mocht een 'er een keer de waarheid spreken, zoals recent met weekdier Blok.

Waarom benoem ik consequent de VVD in dit voorbeeld wanneer het uit vier partijen bestaat, en ook D66 een kwalijke reputatie heeft als het aankomt op verdraaiing van de feiten en waarheid? Dit is vanwege het feit dat de VVD het gif in onze maatschappij is, en persoonlijk verantwoordelijk voor de verloedering en aftakeling van onze maatschappij. De VVD heeft in de persoon van Mark Rutte de Gordon Gekko van de geïntroduceerd, een persoon die prachtige fata morgana's voorspiegelt die allen gebouwd zijn op leugens en drijfzand.

Het is waarlijk een gave om in front of a whole nation, wat zeg ik in front of the whole world, zo in je eigen leugens te geloven dat je deze als absolute waarheid kan verkopen en hiermee jezelf als het moreel kompas van de ganse natie. Onze Gordon Gekko is meer bedreven in het verdraaien van de waarheid, oftewel keihard liegen, dan Steve Jobs was in het bouwen van zijn imperium, en we moeten gaan vrezen voor de tijd dat Markje zijn gave gaat aanwenden ter vervanging van zijn fetisj , want dan is er sprake van een vervanging van Bambi door Jaws.

Een minister-president hoort boven elke twijfel verheven te zijn, een voorbeeld voor het volk waar hij leiding aan mag geven, en hoort zich in deze rol een natuurlijke bescheidenheid, maar tevens grandeur aan te meten in het besef dat hij in een bevoorrechte positie verkeert, een positie die hij aan zijn volk te danken heeft.

Niets van deze natuurlijke bescheidenheid en grandeur zie ik terug in de persoon Mark Rutte. Ik zie slechts een narcistische leugenaar die zich walgelijk verheven voelt boven zijn eigen volk. Een man, die zich omringt met perverse decadentie en gelijkgezinde verdorven geesten en zich mede door deze schijnwereld steeds onaantastbaarder waant in de verspreiding van zijn leugenachtige boodschappen.

Met onze Gordon Gekko heeft de verhuftering van de maatschappij zijn intrede gedaan in de Nederlandse politiek en is het een ware blauwdruk van onze samenleving geworden waar de stem van de meest a-socialen het hardst gehoord en gehonoreerd wordt.

Lees ook eens verder bij de bron: E.J. Bron

Lees ook eens hier: Het begint een trieste traditie te worden: ook in 2017 had de VVD had weer de meeste affaires én de ernstigste en via zoeken naar leugens van markie hier

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bullets army weapons

Duitsland keurt export wapens goed voor Saoedische terreurcoalitie die een genocide uitvoert in Jemen

uitvinder van internet

Weer baas over je gegevens: Uitvinder van het internet komt met nieuwe technologie