in

‘Mark Rutte sloeg in tien jaar Nederland met een knuppel kapot: we zijn zwakker, zieker én armer geworden!’

Joe Biden: “Under , the US has become weaker, sicker and poorer”. Dat geldt ook voor Mark Rutte. Onder Rutte is Nederland zwakker, zieker en armer geworden, stelt econoom Frits Bosch.

Hij gaat na hoe het vanaf 2010 zo mis heeft kunnen gaan met Nederland onder de eerste -premier in de . Frits: “Nog eens vier jaar Mark Rutte? Nee, dank u!”

Is Mark Rutte verantwoordelijk voor het ziekere, armere en zwakkere Nederland”? Antwoord van velen: ‘Nee, Mark Rutte is prima, kom niet aan hem”. Merkwaardig. Hoe kan dit? Rutte is tien jaar onze premier. We constateren dat het land verloederd is.

Hoezo is Rutte daar dan niet verantwoordelijk voor? Wij Nederlanders zijn zo’n heerlijk goedgelovig kuddevolkje. Maar hoe kunnen we zó irrationeel zijn?

Mijn inschatting: Rutte heeft de ideale combinatie van charme, dossierkennis, intellect, tactisch handelen, goed uiterlijk en Calvinistisch hard werken. Nederlanders laten zich bedwelmen en raken verslaafd aan zijn grijns.

Maar Rutte heeft zó’n sterk profiel?! Ja, maar hij is stuurloos, krachteloos en visieloos. Dan resteert toch bagger. Zijn beleid gaf geen idee ‘waarheen en waartoe’ met dit land. Hij zegt dat ons land als “een teer vaasje” is. Correct, maar hij heeft het met een knuppel kapotgeslagen.

Waar ging het dan mis? Op massa-, een puinhoop. De afgelopen 10 jaar zijn de grenzen wijd open gezet voor Jan en alleman. Ultiem onverstandig. We hebben culturen binnengehaald die haaks staan op de Westerse cultuur. Racisme is vanuit gesloten samenlevingen geïmporteerd. “Het gaat goed met de integratie” zeggen leugenaars als politici en wetenschappers.

We geloven ze geen seconde. Sterker nog: het wordt iedere dag gelogenstraft. Rutte buigt dat het een lieve lust is en wij doen dat met hem. En we passen onze identiteit met liefde aan. Minderheden knuffelen we, ook al gaat het ten koste van ons.

Rutte parafraserend: Vindt u dat Nederland verrot is vanwege de koloniale tijd? Zijn we ‘systematisch racistisch’? Moeten standbeelden weg? Vindt u het plaatje op de Gouden Koets ongepast? Ach, wat vervelend voor u. Daar gaan we gauw wat aan doen, hoor! Stil maar, wacht maar! Komt op de koffie. Ik hoor uw gevoeligheden aan en knik begrijpend, zéér empatisch!” Brrrr….

Rutte:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Video: een privétop van epidemiologen tegen de lockdowns

Den Haag kende nog nooit zoveel daklozen en het probleem wordt alleen maar erger