in , , , , ,

Media zwijgen grotendeels terwijl miljoenen wereldwijd tegen vaccinmandaten protesteren

wwmp

Wanneer er in de Verenigde Staten protesten plaatsvinden die het establishment op de een of andere manier helpen, of het nu gaat om het aanwakkeren van verdeeldheid of het pushen van een establishment-agenda, zijn de bedrijfsmedia overal mee bezig en bombarderen ze ons met nieuws over overvolle straten.

Wanneer echter massale menigten de straat op gaan om hun anti-establishment stemmen te laten horen, zijn het krekels op FOXSNBCNN.

Dat is recentelijk het geval, aangezien miljoenen mensen over de hele wereld de straat op zijn gegaan om te protesteren tegen de draconische wetten die de samenleving segregeren en mensen hun vrijheden ontnemen over hun keuze om een vaccin te nemen dat ze misschien niet eens nodig hebben.

https://twitter.com/atlasshrugs/status/1446131725893980164

Een plaats in het bijzonder waar momenteel massale protesten plaatsvinden, is Italië, waarvan de regering zojuist het strengste vaccinmandaat in Europa heeft aangenomen. Vanaf 15 oktober begint Italië met het handhaven van de nieuwe vereiste voor een groene pas op de werkplek.

Als werknemers geen vaccinatiebewijs kunnen tonen, mogen ze niet naar het werk en mogen ze geen openbare plaatsen zoals restaurants, theaters, sportscholen, enz. betreden.

Als een Italiaanse burger vijf dagen werk mist door zich niet aan het nieuwe mandaat te houden, dwingt de regering zijn werkgever om hem niet meer te betalen. Als werknemers worden betrapt op het werken zonder een groene pas, zal de staat hen afpersen voor een bedrag van $ 2.100 per instantie.

https://twitter.com/disclosetv/status/1446867103932469251

Natuurlijk hebben bewegingen als deze veel mensen kwaad gemaakt. Het is nu algemeen bekend dat de antilichamen van de covid-vaccins na verloop van tijd vervagen, daarom heeft Israël nu boosters nodig voor al hun burgers.

Het is ook algemeen bekend dat de immuniteit tegen natuurlijke infecties veel beter is dan het vaccin.

Een persoon die de prik in januari had en waarschijnlijk nog maar heel weinig antilichamen over heeft, wordt als ‘groen’ beschouwd. Tegelijkertijd wordt een persoon die vorige maand mogelijk covid heeft opgelopen en is hersteld, waardoor zijn vermogen om de ziekte te krijgen en te verspreiden drastisch vermindert, als een bedreiging beschouwd en kan niet naar het werk of naar openbare plaatsen gaan.

Er zit geen logica in deze mandaten, die één ding bewijzen – ze gaan over controle – niet uw veiligheid.

Dit is de reden waarom mensen in het hele land en in heel Europa en Australië op straat zijn. Burgerlijke ongehoorzaamheid is hun enige overgebleven optie omdat ze gedwongen worden hun baan op te zeggen, de toegang tot openbare plaatsen wordt ontzegd en het reizen wordt verboden.

https://twitter.com/PROTEST__NEWS/status/1447119427435171842

Omdat de reguliere media weigeren het idee achter het verplicht stellen van vaccinaties in twijfel te trekken, hebben ze hun rol in deze tirannie als enablers duidelijk gemaakt. Dit zou ook geen verrassing moeten zijn, gezien het geld dat in hun schatkist stroomt van degenen die het meeste kunnen halen uit vaccinmandaten – de grote farma.

Zoals we momenteel zien met hun stilzwijgen met betrekking tot protesten voor vaccinmandaten, is het geen geheim dat de farmaceutische industrie enorme controle uitoefent over de overheid, de grote technologie en de media.

Het is hun controle die ervoor zorgt dat deze en andere negatieve pers over hun producten het daglicht niet zien. De meeste mensen kennen echter waarschijnlijk niet de reikwijdte van deze controle.

Zoals Mike Papantonio, advocaat en presentator van het internationale televisieprogramma America’s Lawyer, uitlegt, heeft elk groot mediabedrijf in de Verenigde Staten, met uitzondering van CBS, ten minste één bestuurslid met ten minste één farmaceutisch bedrijf.

Om dat in perspectief te plaatsen: deze bestuursleden worden wakker, gaan naar een vergadering bij Merck of Pfizer, dan laten ze hun chauffeur hen meenemen naar een vergadering met NBC om te beslissen wat voor soort programma dat netwerk gaat uitzenden.

We hebben zelfs incidenten gemeld waarbij verslaggevers door het netwerk zijn afgesneden vanwege het vermelden van de verbinding in de lucht. In een duidelijk voorbeeld van hoe de reguliere media verplicht zijn tot de farmaceutische industrie die deze medicijnen produceert en op de markt brengt, werd Sean Hannity van FOX News opgenomen in 2018, waarbij een verslaggever schaamteloos werd afgesneden die de gerapporteerde associatie van Nikolas Cruz met antidepressiva durfde te noemen.

In het onderstaande rapport legt Papantonio uit hoe de miljarden dollars die big pharma elk jaar aan de reguliere media geeft, worden gebruikt om hen onderdanig en medeplichtig te houden bij het verdoezelen van de reeks dodelijke bijwerkingen van hun producten.

Lees verder bij de bron: WorldUnity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
aids vaccine 02

Schokkende cijfers Public Health England: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ gevaccineerden

black flat screen tv showing 20 00

De keizer heeft geen kleren aan: COVID-19 en vaccins wiskunde klopt gewoon niet