in , , , ,

Schokkende cijfers Public Health England: Totaal falen immuunsystemen alle 30+ gevaccineerden

De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS.

————————————————————————————————————————————

40+ vaxxers verloren nu al 40% van hun immuunsysteem – Iedere week worden vaxxers gemiddeld 5% zwakker – Vaxxers tot 30 jaar hebben nog 44 weken totdat ook hun afweer ‘100% gedegradeerd’ is – Zoals we al voorspelden: mensen worden opzettelijk weerloos en daardoor permanent verslaafd gemaakt aan boostershots en alle andere ‘vaccinaties’ die nog op stapel staan

————————————————————————————————————————————

Het meest recente -19 rapport van Public Health England (PHE) laat schokkende cijfers zien. De immuunsystemen van volledig gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud werken nu al 40% minder goed dan die van ongevaccineerden.

Iedere week verliezen vaxxers tussen de 2,7% tot 8,7% van hun immuunsysteem. Als dit doorzet, dan hebben 30 tot 50 jarige vaxxers rond kerstmis geen functionerende afweer meer.

Tevens zijn ALLE 30-plus vaxxers hun volledige immuuncapaciteiten (tegen virussen en bepaalde soorten kanker) dan over 6 maanden, dus in maart 2022, kwijtgeraakt.

We voorspelden het al: dit is HET ideale verdienmodel voor Big Pharma. Vernietig de natuurlijke immuniteit van mensen, en vervang deze door een levenslang abonnement op je eigen duur betaalde injecties.

De tabellen laten voor de jongere groepen (12-18 en 18-29) nog wel een versterkt immuunsysteem zien, maar dat komt omdat de Pfizer ‘vaccinaties’ bij hen veel later zijn begonnen.

In tal van wetenschappelijke studies is reeds vastgesteld dat die vermeende effectiviteit in een periode van slechts 2 tot 6 maanden begint te verdwijnen.

Bij de oudere leeftijdsgroepen blijkt nu dat dit immuno-aftakelingsproces NIET stopt bij ‘nul’, maar doorgaat, en dus volledig de andere kant opslaat.

De tabel van week 36 tot 39 laat overigens zien dat de immuunsystemen van 18 tot 29 jarigen Engelsen inmiddels ook aan het afnemen zijn (-4,3% per week. PHE voorspelt dat hun immuunsystemen ‘pas’ over 44 weken 100% gedegradeerd zullen zijn en totaal zullen falen:).

De gevreesde afkorting voor een verwoest immuunsysteem: AIDS

De boostershots die in diverse landen reeds of binnenkort worden gegeven …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Social Credit invoering volgens Agenda 2030: Moskou start betalen via gezichtsherkenning bij metro

Media zwijgen grotendeels terwijl miljoenen wereldwijd tegen vaccinmandaten protesteren