in , , , ,

Meer EU! Franse President Macron doet intrede op Europees Volkslied ipv het Franse

in article bf euro breakdown

Jawel, wat is de bewust gekozen symboliek toch weer geweldig:

De verkozen Franse president Emmanuel Macron heeft tienduizenden van zijn aanhangers toegesproken aan het Louvre in hartje Parijs. Heel symbolisch deed hij zijn intrede op de tonen van de Europese hymne.

De Franse president Macron deed letterlijk zijn intrede op het Europese volkslied, niet het Franse volkslied. Lach het weg of niet, dit is uiteraard geen toeval maar een zeer duidelijk signaal naar de bevolking.

Direct vanaf het allereerste moment wordt duidelijk gemaakt naar de bevolking: De EU is vanaf vandaag de baas in .

Weggestemd, maar toch gekregen.

Wellicht herinnert u trouwens nog dat zowel Frankrijk als Nederland in 2005 het Europese volkslied democratisch hadden weggestemd? Het is vervolgens ook verwijderd uit het verdrag van Lissabon van 2007 waarmee nagenoeg de gehele ongewenste en weggestemde grondwet alsnog ingevoerd werd, minus o.a. het volkslied.

Het Europese volkslied is daarna echter alsnog anti-democratisch geïntroduceerd, als ook die Europese vlag, tegen de expliciet uitgesproken wil van de bevolking in. Reeds gepland als het Europese volkslied door Richard von Coudenhove-Kalergi in 1929, werd “Ode aan de vreugde” na 2007 gewoon alsnog stilletjes geïntroduceerd. Een zoveelste voorbeeld van de lange adem. Een adem met een lengte van 88 jaar. Het Coudenhove-Kalergi plan wordt stapje voor stapje uitgerold over Europa, tot er geen weg meer terug is. De bevolking weet toch niet wat er gebeurt, en niemand in de reguliere media vertelt het ze, dus serieuze opstand van de bevolking wordt niet verwacht.

Juncker2

Het Europese volkslied is nu dus kennelijk het officiële eerste volkslied geworden van Frankrijk onder President Macron. Lopen de koude rillingen ook bij u over de rug?

En de eerste leugens zijn al direct geuit

Over de stemmers voor Le Pen: “Ik respecteer hun stem. Maar ik zal er de komende vijf jaar alles aan doen opdat zij geen enkele reden meer zouden hebben om op te stemmen.”
Vertelde de Rothschild bankier vlak na dat het (democratisch weggestemde) Europese volkslied in zijn volledigheid werd afgespeeld. Talk is duidelijk zeer cheap. Vermoedelijk gaat hij er eerder alles aan doen om te zorgen dat zij over vijf jaar niet meer tegen de EU kunnen stemmen.

“Ik heb de woede, de angst en de twijfels van de Fransen gehoord”
Zeer duidelijk niet, want hij speelde het Europese volkslied in plaats van het Franse! Terwijl het toch gewoon Franse verkiezingen waren, niet Europese.

“Na zijn overwinningstoespraak kwam Macrons vrouw Brigitte zichtbaar geëmotioneerd mee op het podium en hief de menigte het Franse volkslied de Marseillaise aan.”
Ik heb dit fragment niet kunnen zien, maar de menigte startte kennelijk zelf het Franse volkslied, een duidelijk teken aan de muur dat Macron niet de juiste man op de juiste plaats is.

“Een nieuwe bladzijde in onze lange geschiedenis is aangebroken.”
De EU koers ligt uiteraard onveranderd vast, oude wijn, nieuwe zak. De status quo wordt door deze Rothschild bankier keurig bewaakt. De EU moet, boven alles, en blijft alternatiefloos feit. Whatever it takes…

Om de boodschap geheel ondubbelzinnig te maken:

Een sterker Europa was een belangrijk thema in de campagne van Macron. “Ik zal Europa verdedigen”.

“Creative Destruction” met de EU?

Het is zeer duidelijk gemaakt dat de EU vanaf vandaag de baas is in Frankrijk. Gefeliciteerd Frankrijk, met het volledig weggeven van uw laatste restje inspraak in eigen toekomst.

Wil de EU als totalitaire kunnen regeren over heel Europa, dan moeten eerst alle soevereine lidstaten worden gesloopt. Willen de ongekozen EU-sujetten echt centraal de leiding in handen krijgen, dan moeten alle Europese samenlevingen eerst volledig stuk. Een welvarend en soeverein Frankrijk laat zich immers niet de les lezen door de EU. Met Macron's extreme voorliefde voro de EU gaat het sloopbeleid van de eurocraten voorlopig onverminderd door. De gekozen aanpak van de EU is zo langzamerhand wel duidelijk, macht grijpen door creëren van ellende.

Dit zijn de nobele normen en waarden van de EU: Verdere economische malaise door continuerend disfunctioneel euro-beleid, verdere contraproductieve soberheidsbeleid, verdere opheffing van lidstaten en nationale overheden, het verder opdoeken van binnen én buiten grenzen, het verder opdringen van buitenlandse haat/vluchtelingen, verder opdoeken van sociale zekerheid want onbetaalbaar vanwege verplicht sociale zekerheid uitkeren aan miljoenen Afrikaanse gelukszoekers, verder verwaarlozen van de eigen bevolking ter voordele van het multinationale grootbedrijf.

De enige mogelijke route volgens de EU is: Meer EU. Het resultaat is dus: Meer EU.

governmentgetsin

De Europese Unie moet boven alles

We hebben met het sloopbeleid van de EU duidelijk zeer moeilijke tijden voor de boeg de komende jaren. Het gekozen beleid is kort samengevat: weg met ons, de EU komt en moet boven alles. De EU staat nu in ieder geval vast boven het welzijn van de Franse bevolking. Dat is direct duidelijk gemaakt tijdens de eerste minuten van President Macron.

Weg met ons, lang Leve de Europese Unie!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wetsvoorstel schippers toegang justitie dna ziekenhuizen valt slecht

Antwoorden minister Schippers ONJUIST: Grote bezorgdheid over toegang justitie tot gegevens zorg

eurozone in scherven

Hoera! Gefeliciteerd het is Europadag! We vieren vandaag het Coudenhove-Kalergi Plan