in ,

MH17, Reuters vervalst getuigenverklaring

Op 12 maart kwam persbureau Reuters met een uitgebreide publicatie waarin werd verteld dat er meer bewijs was voor het afschieten van een door separatisten. Het projectiel wat gebruikt zou zijn om vlucht neer te halen boven Oekraine.

Dit was voornamelijk gebaseerd op het verhaal van één getuige die nu zegt dat Reuters liegt en dat hij bepaalde dingen nooit gezegd heeft.

Het befaamde persbureau Reuters speelt een vreemde rol in de gebeurtenissen rond vlucht MH17.

Het begint al bij het vertrek van het bewuste toestel vanaf wanneer de beroemde foto van Cor Pan wereldwijdde ronde doet. Even later komt Reuters, toevallig, met een identieke foto gemaakt door een Israëlische fotograaf die blijkt allerlei banden te hebben met wapen- en luchtvaartindustrieën in zowel Amerika als Israël.

Een foto die alleen gemaakt kon worden als hij als niet-passagier in de ruimtes kon komen voorbij de douane, op zich geen probleem want de beveiliging van Schiphol is in handen van een Israëlisch bedrijf.

Nu heeft RT News de man opnieuw geïnterviewd en naar nu blijkt heeft Fedotov helemaal niet verteld dat de raket werd afgevuurd vanaf door rebellen gecontroleerd gebied nadat de camera uit stond.

“Toen we voor de camera over de Boeing spraken, heb ik alles uitgelegd zoals ik het gezien heb. De dingen die ik gezegd zou hebben toen de camera uitstond is allemaal onzin en is door de journalist zelf verzonnen. Het zijn allemaal want toen de camera uit stond, spraken wij niet over de Boeing, maar alleen over alledaagse dingen om het zo maar te zeggen”.

Navolgend het gesprek dat Fedotov had met RT News. Als de Engelse ondertiteling niet automatisch aangaat is die handmatig te activeren rechtsonder in de video. Daarna een iets langere video van ruim 13 minuten waarin RT News wat verder ingaat op waarom Reuters zou .

video is verwijderd

 

Lees verder via Niburu.co.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bejaarden staan tot de enkels in de pis maar Willem-Alexander krijgt nieuw vliegtuig

Ministerie van Buitenlandse Zaken sponsort congres met Moslimbroederschap