in

Minder dan een kwart van door Amerikaanse politie vermoorde mensen is zwart

failed 1542644143
Tumisu / Pixabay

Alleen al in het jaar 2019 zijn er door de Amerikaanse 1.099 burgers vermoord, in de vijf jaar daarvoor waren dat er in totaal 7.666.

Van die vermoordde mensen in bijvoorbeeld 2019 was 24 procent zwart, wat betekent dat verreweg de meerderheid van de vermoordde mensen niet zwart is.

Als het licht eenmaal is uitgegaan, dat wil zeggen, de laatste persoonlijke vrijheden zijn verdwenen, misschien hebben mensen dan even de tijd om rustig na te denken en uit te werken hoe het kan dat ze in die situatie terecht zijn gekomen. Het zal voor velen moeilijk zijn te accepteren dat ze zich in die situatie bevinden omdat ze gepassioneerd hebben gekozen voor een partij. Dat wil zeggen ze hebben gekozen voor rechts of ze hebben gekozen voor links.

Zover zijn we nog niet gelukkig. Wij bevinden ons nu in een situatie dat de hele wereld moord en brand schreeuwt omdat er een zwarte Amerikaan is vermoord door een politieagent, als het al waar is. Als gevolg daarvan is een groot deel van Amerika veranderd in een land waarvan je tot voor kort niet zou geloven dat het werkelijk Amerika is. Steden branden, er wordt geplunderd, de president moet zich verschuilen in een bunker, zwaait met een bijbel en dreigt met het leger.

Al sinds mensenheugenis worden zwarte Amerikanen door de politie aldaar regelmatig verwond of doodgeschoten. Maar dit overkomt niet alleen zwarte mensen. Tussen 2013 en 2018 zijn er in Amerika in totaal 7.666 mensen door de politie vermoord waarvan het overgrote deel niet zwart is.

Waar wel altijd op wordt gehamerd is het feit dat hoewel zwarten slechts 13 procent van de bevolking vormen, zij 2,5 keer meer kans hebben door de politie te worden vermoord dan blanken. Dat klopt, maar wat er dan voor het gemak niet bij wordt vermeld is dat hoewel zij slechts 13 procent van de bevolking vormen er in de periode 1980 tot 2008 in 52,5 procent van alle gepleegde moorden in Amerika sprake was van een zwarte dader. Ook blijkt uit cijfers dat van alle Amerikanen die worden gearresteerd voor een incident waar wapens bij zijn betrokken dit voor de overgrote meerderheid zwarte Amerikanen betreft. Berovingen van blanke Amerikanen door zwarte inwoners komt 12 keer vaker voor dan …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e4d6404950aa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848772872d3914b 640 popcorn

Pak de popcorn maar: Vrijgegeven appverkeer Halsema-Grapperhaus: ‘Je zet me in de kou’

zorgverzekeraars doolhof 300x201

Vanaf volgend jaar €20 PER MAAND meer betalen aan zorgverzekering door Corona