in ,

Vanaf volgend jaar €20 PER MAAND meer betalen aan zorgverzekering door Corona

zorgverzekeraars doolhof

Het wordt tijd om de Chinese president eens een Tikkie te sturen. Elke maand opnieuw, voor zo'n €20. De reden? Dankzij zijn kwaadaardige optreden gaan wij allemaal volgend jaar fors meer betalen aan zorgverzekeringen. Die moeten hun prijzen fors verhogen in verband met het .

Ga alvast maar sparen: 2021 wordt weer een peper- en peperduur jaar voor de . De premies dreigen met zo'n €20 per maand te stijgen, omdat de zorgverzekeringen het tot aan de lippen hebben zijn stijgen.

Reden? De coronaviruszorg is buitengewoon kostbaar gebleken en uiteindelijk zal íémand die rekening moeten betalen.

En wie? Precies: u weet wie. Jij en ik, betaalgrage burgers dat we zijn, gaan opdraaien voor het uit overgewaaide fiasco.

Leg alvast maar twee dozijn tientjes klaar. Want dat is wat we volgend jaar kwijt zijn aan onze zorgverzekering – kosten die nog bovenop alle exorbitante stijgingen van de laatste jaren komen. Vaarwel, zuurverdiende centjes:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
failed 1542644143

Minder dan een kwart van door Amerikaanse politie vermoorde mensen is zwart

helikopter geld 02a

Miljardair Marcel Boekhoorn wil staatssteun voor omvallende Hema (eigendom van miljardair Marcel Boekhoorn)