in

Minister Kaag geeft toe: Nederlands belastinggeld werd overgemaakt aan Palestijnse terroristen die 17-jarig meisje doodden

sigrid kaag e1564589047379

Er is Nederlandse subsidie verdwenen in de zakken van twee Palestijnse terroristen die vorig jaar een Israëlisch meisje van 17 om het leven brachten. Dat heeft minister Kaag () moeten toegeven in antwoorden op Kamervragen van PVV, en .

Terwijl D66-minister Sigrid Kaag zich warmloopt voor het lijsttrekkerschap van de partij wordt haar kandidatuur ineens mogelijk op losse schroeven gezet door een nieuw schandaal.

geeft namelijk aan diverse Palestijnse organisaties, in de hoop dat er ooit vrede én een levensvatbare Palestijnse staat ontstaan. Eén van die clubs is UAWC, en twee medewekers daarvan – die hun salaris dus gedeeltelijk door Nederland betaald hebben gekregen – pleegden afgelopen zomer een dodelijke aanslag op een Israëlisch meisje van 17, die hierbij overleed.

Minister Kaag ging pas tot actie over nadat er indringende Kamervragen over werden gesteld door de PVV, de SGP en de ChristenUnie. Pas nu worden de uitbetalingen van subsidies aan UAWC tot nader order opgeschort.

Desalniettemin doet de D66-dame haar best om de boel te sussen, en beweert …

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Schermafbeelding 2020 07 21 om 11.56.46

Wij zijn vandaag weer behoorlijk genaaid

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Mag niet, moeten naar EU: Kapitein die illegale migranten terugbracht naar hun startpunt in Libië wordt vervolgd