in ,

U betaald: in het rijke stinkerdstadje De Bilt laat iedereen z’n villa schoonmaken van belastinggeld

geralt / Pixabay

In de Utrechtse gemeente De Bilt is een groot tekort ontstaan op de gemeentelijke begroting. De reden? Niet eens corona.

Maar allerlei bijzonder rijke ouderen die hun gigantische villa of landhuis nu laten schoonmaken op kosten van de belastingbetaler. Lekker bezig daar, stelletje profiteurs.

Dat het hebben van lang niet altijd gelijkstaat aan het hebben van fatsoen bewijzen de inwoners van De Bilt wel weer, waar het salonliberalisme van en D66 altijd erg in zwang is.

Want wat wil het geval? De gemeente komt tonnen tekort, omdat de bewoners van villa’s, kolossale gevaarten van huizen en andere optrekjes die je kan kopen met oud geld nu massaal worden schoongemaakt van .

U leest het inderdaad goed: we betalen met z’n allen mee aan het poetsen van miljonairsoptrekjes in één van de rijkste gemeentes van heel Nederland.

Bizar en belachelijk:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dwingend advies: Haal TikTok van je telefoon, het verzamelt erg veel persoonlijke data

Wie betaalt kosten coronacrisis? Uzelf, met fikse verhoging van uw zorgpremie …