in ,

Moslims zien in afbeelding van aloe vera-plant Allah afgebeeld: wc-papier uit de schappen

U kent ze wel, die moslims, die zich altijd tekort gedaan voelen maar zelf geen enkele inspanning leveren om zich aan te passen, laat staan sympathiek te maken. Gaat het niet over een Mohamed-cartoon, over halaltoestanden in de schoolkantine, dan gaat het wel over iets anders.

Bij Marks&Spencer in en kunnen ze er over meespreken. Verschillende moslims zien plots de afbeelding van Allah op het ‘drielagen, geparfumeerd toiletpapier’ dat Marks&Spencer al vijf jaar lang(!) op de markt brengt. Een ingeving van de almachtige zowaar.

Van de ‘pot’ gerukt

Je reinste onzin natuurlijk, waarom zou een politiekcorrect bedrijf als Marks&Spencer dergelijk product aan de man brengen. Maar dat volkje is zo vol van zichzelf dat ze blijkbaar niet meer beseffen wanneer ze idiotieën de wereld insturen. Erger nog, verschillende moslimorganisaties geloofden het verhaal en riepen op om de kledingketen te boycotten…

Wie denkt dat Marks&Spencer dat zou weerleggen en wegwuiven, is er aan voor de moeite. Nadat de winkelketen zich eerder wél nog verdedigde met het valabele argument dat het een weergave betreft van de aloe vera-plant, heeft het bedrijf nu toch het toiletpapier uit de rekken gehaald. De zoveelste kruiperigheid.

Islamisering

Wat is dat, islamisering? Wel dit. Moslimorganisaties gaan zelfs een klacht indienen tegen M&S. Heel dat verhaal behoort tot de Jihad. Bedreigingen, angsten creëren en verhalen verzinnen die hun volgelingen blindelings voor waar aannemen. Gelukkig werd godlastering of blasfemie uit de meeste strafwetboeken geschrapt.

Maar één of andere wereldvreemde rechter zou dat verhaal – mocht het waar zijn natuurlijk – wel eens als racisme kunnen beschouwen. Er lopen spijtig genoeg gekken genoeg rond in onze gerechtshoven.

Lees verder bij de bron: re-act.be


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dennis
2 jaren geleden

Onlangs poetste ik me reet schoon, zie ik een Jezus gezicht in dat toilet papier, geboetseerd door mijn uitwerpselen, ben er toen mee naar de Moskee gegaan en het aan alle Moslims laten zien! Ze waren zeer verheugd dat Jezus ook maar stront was! Halleluja! Prijst zijn Naam!

Miljoenen uitgetrokken voor het onderwijs. Toch niet, wel voor grootste radiotelescoop ter wereld en diversiteit

Europese verkiezingen: Facebook gaat berichten manipuleren en censureren tegen nepnieuws